Gizli sırrmdi aslindaHic hatirlamiyorum mesajlarinda da ondan sasirdim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gizli sırrmdi aslindaHic hatirlamiyorum mesajlarinda da ondan sasirdim![]()
Seninde gözunden bisey kacmiyorHic hatirlamiyorum mesajlarinda da ondan sasirdim![]()
Geçmiş olsun canımBen gece itibariyle hastalandimburnum tikali akmiyor, nefesimi zor ceviriyorum. Sabahta biraz yutkunurken acı vardi az once 1 demlik nane limon ıhlamur ictim
Uykulari o kadar duzensiz ki. Sabah 5ten 7ye kadar mikladi tam uyumadi. Sonra da 10.30 uyandi. Zaten bugun okula zor yetiştikUyuma saatlerine denk geliyor uyku saatlerini mi degistirsen canim![]()
Canim sikintin neydi ben okuyamadim maalesef.Ben de ilk defa duydum canım doktor ev de kendi yapabileceğim fizik tedavi egzersizleri verdi ama mr dan sonra yap dedi stres kırığı varsa kötü olurmuş görmeden birşey diyemem dedi
Gecmis olsunCanim sikintin neydi ben okuyamadim maalesef.
Benimde geçmeyen sirt agrilarim vardi. Mr sonucu skolyoz baslangici cikti
Sadece tüyo aldım yaaBizim olmadigimiz özeller![]()
Bir daha uslu uslu dururum aplaGizli saklı isler falan filan![]()
Kafasını utuledim de diyebilirizSadece tüyo aldım yaao kadarcik Zuhal ablanın engin bilgilerinden yararlandım
![]()
Özel konuşmak yasak değil canım. Açıklamaya gerek yok.Kafasını utuledim de diyebiliriz![]()
Yemezsin senKalkayım da pasta poğaça falan yapıp yiyeyim![]()
Yinede tuhaf hissettimÖzel konuşmak yasak değil canım. Açıklamaya gerek yok.![]()
Ben Elif'in yakalamasına çok şaşırdım çok dikkatli. Hayatımda bu kadar dikkatli başka birini gördüm mü hatırlamıyorum.Yinede tuhaf hissettim![]()