Canım ayaklarimda geçmeyen ağrılarım var onun için gittim bende de duruş bozukluğu var onu da söyledim 8 kasıma röntgen verdiCanim sikintin neydi ben okuyamadim maalesef.
Benimde geçmeyen sirt agrilarim vardi. Mr sonucu skolyoz baslangici cikti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ayaklarimda geçmeyen ağrılarım var onun için gittim bende de duruş bozukluğu var onu da söyledim 8 kasıma röntgen verdiCanim sikintin neydi ben okuyamadim maalesef.
Benimde geçmeyen sirt agrilarim vardi. Mr sonucu skolyoz baslangici cikti
Sadece tüyo aldım yaao kadarcik Zuhal ablanın engin bilgilerinden yararlandım
![]()
Sen elifi ne sandin ama onu unuttunBir daha uslu uslu dururum apla![]()
Bepontol krem sür. Adıni doğru yazdım mi bilmiyorumBacagım pişmiş yara oldu paytak paytak yürüyom valla![]()
Bende 7bindeyim yemeklerimi pisirdim13.000 kalkayim az daha spor yapayım çıkmam lazım.
Abooo Abooo guru iftiraYe de gelip parmak bastirayimsen artık bir mavisin öyle homili gırtlak yiyemezsin
![]()
Hosbuldum canım anlamıştım zatenBu hafta yemeyecegine inanıyorum şakaya takıldımaramıza hoşgeldin
![]()
Hay ağzına sağlık bi kereliğine bir şey olmaz dime aplaO hicbir zaman yemediki yedigi tek sey mandalina elma![]()
![]()
![]()
Doğrudur canım biz daha okullu olmadık unutuyorum hepOkul saatine denk geliyor canım şimdide geçmişten ani yakalamaya çalışıyorum![]()
Bepanthol ablacımBepontol krem sür. Adıni doğru yazdım mi bilmiyorum
İnşallah temiz cikar sonuclar. Ben ilaçta kullanamiyorum ağrı cekmeye devam ediyorumCanım ayaklarimda geçmeyen ağrılarım var onun için gittim bende de duruş bozukluğu var onu da söyledim 8 kasıma röntgen verdi![]()
Neden cikartilar gerekçeleri ne kötü düşünme canım vardır bir hayır eminim ki daha güzel bir kapı açılacak senin içinçok kötüyüm bugün işten çıkarıldım . Diğer işten de aramadılar . Kesin alınırsın dediler yokkkkkk Allah ım çok kötüyüm içimi hüzünler sardı . Bir baltaya sap olamadım gittim. Çok beceriksizim istediğim şeyler hiç olmuyor
vardır bundan da bir hayr diyorum ama elimde değil
![]()
Bende oturdum kaldım 2500 deyimAhaaa telefonumun şarjı bitiyor bende oturmus kahve iciyorum 2700adim daha![]()
Sen gelene kadar 7bin oldumBende oturdum kaldım 2500 deyim![]()
Eline sağlık canım22-28 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 6.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takim 1 @Li_zigi Kırmızı Kaptan 65.6 2 Cordelia
Kırmızı 61.2 3 @Nehir im Kırmızı 71.5 4 @madamhd Kırmızı 74.7 5 @masal3487 Kırmızı 71.6 6 @prensinin annesi Kırmızı 57.4 7 @zeyneppk Kırmızı 83.5 8 Gurbettt42
Kırmızı 61.6 Mavi Takim 1 Wilma11
Mavi Kaptan 77.8 2 askrhpozitif
Mavi 79.9 3 @fantastikaaa Mavi 95.1 4 @sardunya1038 Mavi 65.5 5 Amine Busra
Mavi 73.1 6 @Zeynebim2020 Mavi 68.6 7 @aypare- Mavi 60.1 8 @eceboce Mavi 70.3 ️
️
️
️
️
️
️
️
@Mefkurem @Tutaste53 @Hazrmmm @VixenM
Cuma kilolari burda var az islerim var geleceğim:))
Ben kısaltdımmAllahim sen bana akıl fikir ver
Kısacık nickleri kocaman yapiyonuz![]()
Tatlım üzülme başka iş çıkar işyerinde bulursun vardir bi hayırıçok kötüyüm bugün işten çıkarıldım . Diğer işten de aramadılar . Kesin alınırsın dediler yokkkkkk Allah ım çok kötüyüm içimi hüzünler sardı . Bir baltaya sap olamadım gittim. Çok beceriksizim istediğim şeyler hiç olmuyor
vardır bundan da bir hayr diyorum ama elimde değil
![]()
Aaa kilo mu aldinEline sağlık canım. Cuma bende katılacağım masterfite
![]()
Sende yaparsin üzülme