Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18.000 acilen 23.000 yapmalıyım.12866 adım15 bin yapsam mı![]()
Yapmak istersen yap12866 adım15 bin yapsam mı![]()
Bende almak istiyorum ama dah daha uygunlari var sanki bunların.ben sadece adimsayari olsun yeter dedim tabiki.kızlar bu saatten kullanan var mı? memnun musunuz?
Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik - Global Versiyon XM-MIBAND5 Fiyatı - Trendyol
Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik - Global Versiyon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ayy ağzın bal yesin inşaAllah..çok istiyorum 6 li rakamlari göreyim söyle 63 olayım 63-65 arası gidip geleyimBen senin mesajı görmemişim şimdi gördüm. Boyum kısa olduğu için 47 falan istiyorum aslındaFiliz duymasın
neden yapamayazınki burası çok iyi geliyor ayrılma burdan bence motivasyon tavan burda
bi bakmışsın 55 kilosun . O zaman zil takıp oynarız beraber
![]()
Afiyetlerrr olaaa
Canım neden olmasin.
Bak aynı t-shirt.Ben yaptım sen daha iyisini yapabilirsin.
![]()
Nasıl gidiyor .Seviye 1 desin değilmi..Vücudunda bir rahatlama vs hissettin mi.Ben su 40 günümü bitireyim ,yitik şifa seviyelerine başlamak istiyorum..25.10.2021 Pazartesi Yitik şifa 11.Günüm
Menüm
Kahvaltı saat 12.20
Kabak kavurması tabakta ki peynirleri yemedim
Eki Görüntüle 2939814
Akşam 18.30
Yoğurtlu ıspanak bonus oldu kıslardan bana kaldı diğeri sabahtan kalan yumurtam çöpe gitmesin dedim
Eki Görüntüle 2939813
2,5 lt su
Zipzip-
@Filiz16
İnnssaaaaalllaahhhhİnşallah . Cuma resimli bildirim yap canım ayrılma.burdan çok güzel kilolar vericez hep beraber![]()
Doktora gittim dahiliye,kadın hastalıkları ve beyin cerrahina .Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sagol canim yok yanyanayiz ama gormedim 10gun dur
Hımmm anladim keske yemin etmeseydin![]()
Yag olmasin isteUyuyunca kendiliğinden erir yağ olur sen yat![]()
Sağol canım Leslie nin hareketli bi bölümü vardı onu yaptım ilk gün için iyiydiBenimde 6700 de ama adim atasim yok
Afiyet olsun canim ❤
Sporda hic az değil gayet guzel![]()
Birak sen ev işler bekliyore senin18.000 acilen 23.000 yapmalıyım.
Pahaliymis canim yaa burda belediyenin var cok uygun ama yuzme bilmiyorumSağol canım Leslie nin hareketli bi bölümü vardı onu yaptım ilk gün için iyiydi
Aslında kapalı havuz araştırdım haftada 1-2 gün giderim diyordum günlük 1 saat 75 liraymış çok pahalı geldi yani haftada 2 saat gitsem ayda 600 lirayı bulacak![]()
Belediyenin ücretsiz varmış.Sağol canım Leslie nin hareketli bi bölümü vardı onu yaptım ilk gün için iyiydi
Aslında kapalı havuz araştırdım haftada 1-2 gün giderim diyordum günlük 1 saat 75 liraymış çok pahalı geldi yani haftada 2 saat gitsem ayda 600 lirayı bulacak![]()
Niye o kadar pahalandı hayat !Sağol canım Leslie nin hareketli bi bölümü vardı onu yaptım ilk gün için iyiydi
Aynen. Perşembe bakarım artık evime.Birak sen ev işler bekliyore senin
Valla adım atmaktan eve bakamadın![]()
Ayy ben gitsemmmm yaaa yüze yüze eririm vallaPahaliymis canim yaa burda belediyenin var cok uygun ama yuzme bilmiyorum![]()
Canım çok rahatım bariz gözle görülür incelmem oldu rahat nefes alıyorum misal ben geceleri burnumdan nefes alamazdım artık rahatlıkla nefes alıyorum yüzümde ve alnımda isilik tarzında minik sivilceler vardı hepsi geçti dudaklarımın ve burnumun kenarlarin da ton farkliliklari vardi onlar gecti fiziksel olarak cok sihhatli hissediyorum tam 20 gündür migrenim tutmadı baya iyiyim çok şükür canım ❤Bende almak istiyorum ama dah daha uygunlari var sanki bunların.ben sadece adimsayari olsun yeter dedim tabiki.
Ayy ağzın bal yesin inşaAllah..çok istiyorum 6 li rakamlari göreyim söyle 63 olayım 63-65 arası gidip geleyim
Afiyetlerrr olaaa
Nasıl gidiyor .Seviye 1 desin değilmi..Vücudunda bir rahatlama vs hissettin mi.Ben su 40 günümü bitireyim ,yitik şifa seviyelerine başlamak istiyorum..
İnnssaaaaalllaahhhh
Doktora gittim dahiliye,kadın hastalıkları ve beyin cerrahina .
Bel ağrım çoğaldı.halsizlik uyku hali unutkanlık tansiyon yüksekliği ve adet duzenlisizligi(3 ay regl olmadım)için.
Bel fitigim çıktı üç tane kilo alma ve bol yürüyüş yap yaşın genç neden kendine yazık ediyorsun kızım dedi..Verebilirsin kilo ver,kemik yapım çok ince bu fıtık başına bela olur dedi adam dümdüz.
Kadın hastaliklar doktoru adeta yarım saat konuştu.fiziksel muayenede birşey yok dedi kan tahlili verdim hormon bozukluğu çıkınca bana beslenme konusunda dikkat etmem gerektiğini düzenli olarak yürüyüş vs yapip bir kaç dikkat etmemi söyledi.diyetisyene yönlendirdi.
Dahiliye de kan tahlili sonucu insülin direnci ve kolesterolün sınırda olduğunu bundan dolayı tansiyonun yukselebilecegini söyledi..oda diyetisyene yönlendirdi..Diyetisyene gittim tam 15 gün önce liste vs verdi.İlaclara mahkum olmadan sağlığına kavuşmak senin elinde Merve hanım çok kötü bir durum değil bu ama gidişat böyle olursa sıkıntı olur tabi dedi .
Çok morelim bozuldu.O an ki düşüncelerimi azcok tahmin ediyorsunuzdur..o an öyle dedim..çünkü ben çok ekmek yiyordum hatta ekmekle hamur işiyle karnımı doyuruyormusum..
İlk hafta çok zorlandım ama yeminliydim,ekmeğe oruçlu gibi şekere veya yağa yiyemedim..
Şimdide alıştım canım istemiyor..sabah o domatesi bile zor yedim .
inşaAllah dengeli düzenli beslenmeyi ogrenirim
Kaptan dedi bana puding yap ye dedi
Ben Huawei 6 pro kullaniyorum bundanYok ben 4 kullanıyorum eşim 6 kullanıyor içinde bi sürü özellik var çok güzel
Ben bozolursa 8 alıcam![]()
Bende perşembe çok rahatım ehehe iyiki kaptan olmuşum geçen cumaAynen. Perşembe bakarım artık evime.![]()
Kardeşimin telefonu bu. Saati yani.
Kız saat buKardeşimin telefonu bu.
Sağol kaptanım ❤Afiyet olsun canim ❤
Sağol canım ❤Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım![]()
Sağol kaptanım ❤Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sagol canim yok yanyanayiz ama gormedim 10gun dur
Hımmm anladim keske yemin etmeseydin![]()
Afiyet olsun canım ❤2. Gün menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Domates/salatalık/maydanoz
Şekersiz çay
Küçük dilim tb. ekmeği
3 dilim sucuk
Ara öğün
Dukan bira
Diyet yulaf bisküvi(1 adet)
Öğle
1 bardak şalgam suyu
Mini kaşarlı sandviç(1 dilim tb ekmeği 2 ye böldüm)
Akşam
1 tabak maş fasulye yemeği
Mor lahana salatası
Dukan birası/su içildi..
20 dk Leslie
10 dk bölgesel hareketler
Spor için ilk günümdü hoş görün
Zipzip- @Filiz16
Hangi kaptan dedi