Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ne güzel bir sürü çorba 😋 kıvamı nasıl tutacak acaba o zaman suyunu az koymam lazım dimi aşotu çorbasını merak ettim 😋🤗
Aşotu çorbasını çok seviyorum ben karşı komşum Erzurumlu ilk onda içmiştim ondan sonra hep yapmaya başladım bazen kişniş bulamıyorum maydanoz koyuyorum 🤣 biraz daha az su koyarsan sıkıntı olmuyor canım alismisiz un kavurmali corbalara

Eklentiler

• IMG-20211025-WA0006.webp
    IMG-20211025-WA0006.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 25
Aşotu çorbasını çok seviyorum ben karşı komşum Erzurumlu ilk onda içmiştim ondan sonra hep yapmaya başladım bazen kişniş bulamıyorum maydanoz koyuyorum 🤣 biraz daha az su koyarsan sıkıntı olmuyor canım alismisiz un kavurmali corbalara
Hakikaten öyle ben ıspanak çorbasını öyle yaptım kıvamı yoğun oldu baya doyurucu geldi bana😋

Öhöm öhöm geçmiş özetleyiciniz geldi hanımlarr....
Yoğun istek üzerine dün ve bugünün özetinin 2 bölümünü yazayım 😌

@aypare ackerman nick değiştirmiş hayırlı olsun 💕
M MissHayaLet Kocası hastaymış. Rabbim şifa versin. 🙏🏻😔
Fitt_anne Fitt_anne Takımın mükemmel üyesi 10.000 adımı tamamlamış . Tebriklerr ❤️❤️❤️
@Mefkurem abla Cordelia Cordelia ya güzel kalplim dedi. 💝
Wilma11 Wilma11 uzun zamandır giyemediği elbiseyi giymiş. Azmin daim olsun. 💕💕💕
@Zeynebim2020 bugün çoklu alıntılamayı öğrendi 🤭
@fantastikaaa dün mevlit yapmış . Allah kabul etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@Elhan abla sayesinde Manas dastanının 1.500.000 dizeden oluştuğunu öğrendim 🥰 Teşekkürler abla 😘
Şimdilik bu kadar. 3 bölüm 1 hafta sonra 🤪🤪🤪
Allah razı olsun bacım bunu hep yapsana benim geçmişten bı haberlerin duasını alırsın😬😁

İnslalah olmazsın canım aman tedbirini al valla oksurmekten iman tahtasında et kesildi benim 😫
Inşaallah canım aman nazar değmesin evdekiler hastalıktan kırılırken ben hiç hasta olmadım ne kadar şükretsem az🤲🏻 sen de toparlarsın insaAllah canım öksürük çok pis bisey 😏

Back
X