Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim de çok durunca 2 3 dk sonra ağrı oluyor tam odadan çıkarken sordum doktor iyi oldu söylediğin bir daha uğraşmazsın dedi bakalım bana ne diyecekler 😔 çok geçmiş olsun canım ❤

Eyvah migim görmesin :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK53::KK53: afiyet olsun canım ❤

Teşekkür ederim balım şimdi daha iyiyim çorbayı içince kendime geldim 💪🏻😍
Teşekkürler canım ne yedim ki🤣
Tatli yapabilirsin dicektim ama kilo almissin :-)
Cocuklara puding yap yerlerse :))

Afiyet olsun canim ❤

🤣🤣🤣

❤❤❤❤

🙄🙄🙄

🙄🙄🙄

@Tutaste53 de var diye biliyorum 5 i

Yaa gecmis olsun Allah sifa versin canim
Temas etmismiydiniz :KK43:

Afiyet olsun canim❤
Teşekkürler kaptanım 💕
Mavi takıma geçişini mi kutladn:-)
Üzüntüden ne yediğimi göremedim 🤣🤣🤣🤣

Nail ile Nilin yanina Okan geldi . Benim sipa seslere gecmeden immlaya imleye okumaya basladi .Ogretmenle konusagim izin vermelimiyim baya bildigin cozup okuyor 2. Ses grubunuda . Cabuk sıkılir sonra diye korkuyorum okuma bitince 2.sinifa gececgini saniyor cunku :D
Ayni anası akıl küpü guzum 😏😁

Nail ile Nilin yanina Okan geldi . Benim sipa seslere gecmeden immlaya imleye okumaya basladi .Ogretmenle konusagim izin vermelimiyim baya bildigin cozup okuyor 2. Ses grubunuda . Cabuk sıkılir sonra diye korkuyorum okuma bitince 2.sinifa gececgini saniyor cunku :KK70:
Bizim öğretmen okuyorsa birakin okusunlar dedi 🤣 okutuyorum ben her akşam babasıyla masal kitabı vs okuyorlar🤣

Karaciğer temizliği için yapmıştım canım . O arada da kilolar gidiyor haliyle .....

Ay yazık emeğinin karşılığı alamamak ta üzücü .Bende burda 3 saat çalışmıştım bir yerde çalışma saatleri uymuyor diye olmaz demiştim bana da orda vermemişlerdi ücret .canımı sıkmışlar halbuki çalışma şartlarıı söylemiştim tamam deyip sonra yarın bu saatte gel demelerine delirdim . Ay yazık oluyor bizlere böyle😔

Amin canım Amin. Sağlık olsun hakikaten olan mideme oldu yatıyorum daha adımımı tamamlayamadı 15 000 deyim 😔
İşverenlerin uyanıklıgı işte 3 saat çalıştır iişi bitinvr çıkart bide ücretini alamadıgında kötü oluyor :( hakkını al bence

3 bölümmm.......

Zipzip- Zipzip- Babasıyla market giddi geldi. Aldıklarınıda bi güzel yerleştirdi. 😌

@Aijoo hastalanmış. 😔 Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin 🙏🏻😔

@Byrmseyda2505 A101den tartı bulmuş onu alacak inşallah perşembe günü. 🤭

Wilma11 Wilma11 ayağı yara olmuş. Geşmiş olsun 😔

@Mefkurem Abla markete gidiyor ne lazım diye sordu. 😂

@Nehir im işten çıkarmışlar😔 çok üzüldüm. Ama sen üzülme inşallah yeni bir iş bulursun canım 🙏🏻

@Elisa83 nın testi negatif çıkmış çok şükür. 🥰

@sena zeynep ede 50 sayfa geçmiş kilitlemişiz 🤣🤣🤣

@Li_zigi Dikkat et canım hastalanmayasın 😔

Şimdikik bunkadar... Esen kalınnn 😌😌😌😌💕💕💕💕
Wilma11 Wilma11 ayağı derken bacağı mi? Ayağını bilmiyorum. Geçmiş olsun tatlım. .
Zipzip- Zipzip- bana ne aldınız?b

C Chikolata_gozlum teşekkürler. 💋

Back
X