- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben doğru anlamışım.İk Bacak arası pişik olmuşum öğlen yürürken![]()
BeNide teğet gecmedi. Valla burdan birbirimize bulastiriyoruz sanki cok komikBende oh ne güzel bu sefer bana geçmedi diyordum ama teğet geçmedi malesef insalalh sen olmazsin![]()
Ne apaymış bu herşey yasak galibaBal yasak canım yiyemiyorum![]()
Nurofen içiyorum sadece canımIlaç kullanıyor musun canım
Canım yanlış yöntemle çağırmissin bugüne kadar ondan gelememiş şimdi 3 kişi el ele tutuşup se le na diycez öyle gelirBen bunu hep çağrıyorum birturlü gelmedi hayallerimi gerceklestirsin![]()
He valla yarın yiyeyim de azarlar hiç olmazsa boşa gitmesinBana göre bisey yemedin de migim e göre kek börek baklava götürmüşsün![]()
Tamam ben basliyorum SeCanım yanlış yöntemle çağırmissin bugüne kadar ondan gelememiş şimdi 3 kişi el ele tutuşup se le na diycez öyle gelir
He valla yarın yiyeyim de azarlar hiç olmazsa boşa gitmesin![]()
DiyorsunnnKaptancigim bugünki yenilgi nazar boncuğumuz olsuncumaya alırız bu maçı nasıl olsa
![]()
Kaptan dediyaLe, sıradaki![]()
Mavi takımmmObize gelecek başka yolu yok o
bize gelecek başka yolu yok
Lo lo lo lala la laaaaaaaaa aaaaaa şampiyon Kırmızı Takım lalalalalala en büyük Kırmızı Takım![]()
Aa Na diyim bari
Tamam üzülme bi daha yaparızKaptan dediya![]()
Yok anam böyle kafa karışiklığindan gelmez gelcek olanAa Na diyim bari![]()
Naaaa
Geçmiş olsun canımİk Bacak arası pişik olmuşum öğlen yürürken![]()
Napcak bizim istekler bitmez başını ağrıtmayalım diye gelmiyordurYok anam böyle kafa karışiklığindan gelmez gelcek olan![]()