BeNide teğet gecmedi. Valla burdan birbirimize bulastiriyoruz sanki cok komik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BeNide teğet gecmedi. Valla burdan birbirimize bulastiriyoruz sanki cok komik![]()
Temizlikcide lazimdi tamam tamam aglamaBakiyorum cabuk unuttunuz beni
Kizlar c.tesi opum oldu 3 tane toplandi 3 u de dollendi bugun aradilrinsallah ilerler ve sgliklica dondurulurlar
okullarin subat tatilinde transfer olacağım ve igne ilaçlardan şiştim o zamana kadar aldığım kilolardan kurtulmak istiyorum....yarin 14.00 te de diyetisyenle randevum var ..Aslinda kendim de kilo veriyorum ama kendime eziyet ederek oluyor....Durumumu anlatacağım tup bebek yaptığımızı sglikli zayıflamak istediğimi söyleyeceğim bkalim neler olqcak
su an 77 oldum
Şuracıkta sizinle kalabilir miyimoyle yaris falan hazir degilim ama sessizce takilabiliyormuyuz
Geceleri yerleri temizlerim
![]()
Sırayı bozdunuz sil bastanKaptan dediya![]()
Yok anam bunlar çağramiyolarda gelsin zavalli kızSırayı bozdunuz sil bastan![]()
Rabbim hayırlısı ile kucağını doldursun insalalh arkadaşimBakiyorum cabuk unuttunuz beni
Kizlar c.tesi opum oldu 3 tane toplandi 3 u de dollendi bugun aradilrinsallah ilerler ve sgliklica dondurulurlar
okullarin subat tatilinde transfer olacağım ve igne ilaçlardan şiştim o zamana kadar aldığım kilolardan kurtulmak istiyorum....yarin 14.00 te de diyetisyenle randevum var ..Aslinda kendim de kilo veriyorum ama kendime eziyet ederek oluyor....Durumumu anlatacağım tup bebek yaptığımızı sglikli zayıflamak istediğimi söyleyeceğim bkalim neler olqcak
su an 77 oldum
Şuracıkta sizinle kalabilir miyimoyle yaris falan hazir degilim ama sessizce takilabiliyormuyuz
![]()
Hosgeldin canim gozun aydinBakiyorum cabuk unuttunuz beni
su an 77 oldum
![]()
Aynen bi baktim yeyip içen kacmisTemizlikcide lazimdi tamam tamam aglama![]()
3 Dilek hakkı verse hangi birimize yetecekNapcak bizim istekler bitmez başını ağrıtmayalım diye gelmiyordur![]()
Belki o da diyettedir sen birşey dersin menüsüne diye gelmiyordur senden çekiniyorYok anam bunlar çağramiyolarda gelsin zavalli kız![]()
Zaten para bitti yok ki anca biz aç karnimizi doyuruyoruz sen sil gece buralariAynen bi baktim yeyip içen kacmis
Bedava çalışırım ama beni zayiflatacaksiniz![]()
Sana bana .... kör hasana3 Dilek hakkı verse hangi birimize yetecek![]()
Yok ama yarin alirim ,niye sordun ki?Afiyet olsun canım. Evde maydonoz var mı?
Ben neymisim yavv bütün topikler benden korkar olduBelki o da diyettedir sen birşey dersin menüsüne diye gelmiyordur senden çekiniyor![]()
3 ay vaktim var azcik yorulsam fena olmaz hem fazla kalori harcarsam 1 dl fazla hakkim olur belkiHosgeldin canim gozun aydin
Gel tabi ki ama sana temizlik yaptırip yormayalim![]()
Onu da gruplara ayrıriz 3 grup oluştururuz3 Dilek hakkı verse hangi birimize yetecek![]()