Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eklentiler

• Screenshot_20211025-210558_Samsung Health.webp
    Screenshot_20211025-210558_Samsung Health.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 16
Bakiyorum cabuk unuttunuz beni :KK70:
Kizlar c.tesi opum oldu 3 tane toplandi 3 u de dollendi bugun aradilr 😍🧿 insallah ilerler ve sgliklica dondurulurlar🙏 okullarin subat tatilinde transfer olacağım ve igne ilaçlardan şiştim o zamana kadar aldığım kilolardan kurtulmak istiyorum....yarin 14.00 te de diyetisyenle randevum var ..Aslinda kendim de kilo veriyorum ama kendime eziyet ederek oluyor....Durumumu anlatacağım tup bebek yaptığımızı sglikli zayıflamak istediğimi söyleyeceğim bkalim neler olqcak😍 su an 77 oldum😪😪🥺

Şuracıkta sizinle kalabilir miyim :rolleyes: oyle yaris falan hazir degilim ama sessizce takilabiliyormuyuz :KK70: Geceleri yerleri temizlerim :KK70:
🤗🤗 Cok sevindim. Şubata az kaldı. Hızla motive olmalısın. 💋 65 olursun o zamana bence. 💪

Selamlar menümü yazayım
Sabah 6:30 👇
Ara: sütlü kahve
Öğle 12:00
5 kaşık sütlü çorba
5 kaşık türlü yemegi ( patatesleri yemedim )
Ara:10 antep fistk
Akşam 20:00
1 kepçe barbunya yemegi
3 kaşık yopurt
4 kaşık salata
Arkasından bol bu
2 lt
Spor👇
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Afiyet olsun kaptanım sabahki muz birazcik çok gibi geldi

Of valla benim kızım biraz ezberden gidiyor 😐

Afiyet olsun canım ❤

Maaşallah canım 😍🤩

Apa bitince denerim insaAllah😋

Benim icin de ye 😿

Yasak valla 😂

Sifa olsun canim

Bu ne ya üç harfli çağırır gibi kaptanım sonra selena bi gelecek bizim sıfat-ül eşgal :KK53: böyle olacak 😂

Rabbim kucağını doldursun canım 😍
Ayni seyleri okutma canim buze 5 kere okut diyorsa 5 yerine 2 okutup kendim baska defterr dikte ettiriyorum sonra onu okuyor hem yazmak en iyi ogrenmedir.

Borozan sessimlede çatalli çatallı ne güzel okunur valla:KK70::KK70:

5 seneye biter okul hayati onun kafasindakine gore
Waowww yaparim ben bunu okuzleri bitirdim hepsini yedim sira bunda cunku :kızgın:
Ayni anası akıl küpü guzum 😏😁
Akildan kuccuk kaliyoz biz :D
Bizim öğretmen okuyorsa birakin okusunlar dedi 🤣 okutuyorum ben her akşam babasıyla masal kitabı vs okuyorlar🤣
Sonra ben biliyorum havalrini ne yapacagiz :(

Back
X