• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tatliş hatunlar ben duş alıp yatmaya gidiyorum. Herkese Allah rahatlık versin . askrhpozitif askrhpozitif tatlım sana da rabbim kolaylık sabır sağlık versin de sende rahat uyu 😔
Öptüm hepinizi Allah a emanet olun 💕
Allah razı olsun canim sende Allah'a emanet ol😘

Beşiktaşlı doğmuştur belki 😝 geçmiş olsun sizi yendik bu akşam 2'1 😁
Bizi mi yendiniz. 😂😂😆 Bu kadar taraftarım. Haberim yok. 🙈
Kuşum internetten bir kuşun videosunu izlerken öğrendi. Arkadaşlarına uydu. Oysa Eşim Fenerli. 😂

Tatliş hatunlar ben duş alıp yatmaya gidiyorum. Herkese Allah rahatlık versin . askrhpozitif askrhpozitif tatlım sana da rabbim kolaylık sabır sağlık versin de sende rahat uyu 😔
Öptüm hepinizi Allah a emanet olun 💕
İyi geceler canım. ♥️

Mira kim ben sizin sistemi çözemedim takım hâlinde yarismiyormuyuz biz 🤔
Takım halinde yarışıyoruz. Mira benim. Çözersin bir iki hafta takip et. Biz daha yeni çözdük. Ben Acun gibi hergun bir kural değiştiriyorum. 🙈

Bizi mi yendiniz. 😂😂😆 Bu kadar taraftarım. Haberim yok. 🙈
Kuşum internetten bir kuşun videosunu izlerken öğrendi. Arkadaşlarına uydu. Oysa Eşim Fenerli. 😂
Aaaaa fener ve GS ezeli düşman iyi takip etmiyorsun kavga cikmiyordurr ne güzel derbilerde benim eşimi rokatlamisligim var 🙈

Takım halinde yarışıyoruz. Mira benim. Çözersin bir iki hafta takip et. Biz daha yeni çözdük. Ben Acun gibi hergun bir kural değiştiriyorum. 🙈
Çok zorlanıyorum takipte çok yoğunum bu ara kurs ev işi kendi topigime giremedim bugün 🙈

Aaaaa fener ve GS ezeli düşman iyi takip etmiyorsun kavga cikmiyordurr ne güzel derbilerde benim eşimi rokatlamisligim var 🙈
Eşim de takip etmiyor. Eskiden şiir yazardım Galatasaray a ağladığım maçlar olmustu. 😂

Çok zorlanıyorum takipte çok yoğunum bu ara kurs ev işi kendi topigime giremedim bugün 🙈
Burası kalabalık ve aktif canım. Ben bile takip edemiyorum. Filiz ve Elif çok iyi takip ediyor.
Sen de ettiğin kadar canım. 💋

Back
X