Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kırmızı Takımmmm Canlarımmmm :KK28:

Bugün Salı spor ve diyete devamkeeee. Cuma günü biz kazanacağız. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :KK73: :KK73: :KK73: :KK76: :KK76: :KK76:

1-2-3 şşşşşşş K I R M I Z I :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

@Li_zigiKırmızı Kaptan
@CordeliaaKırmızı
@Nehir imKırmızı
@madamhdKırmızı
@masal3487Kırmızı
@prensinin annesiKırmızı
@zeyneppkKırmızı
@Zeynebim2020 transferKırmızı
@Pikachu_Sarı
@Filiz16Sarı
North River North River Sarı
@AyyulduzSarı
IMG_20211018_193856.webp

ekim2009 ekim2009
Ekimmm nerdesin canimin içi, iyimisin
bu gün iyiyim şükür cuma karnım belim ağrıyor diyordum ya malum dönem başladı aylardır böyle ağrım olmamıştı cumartesi yatıp durdum bacaklarıma kadar ağrıyordu fibromiyalji de azıtmış ikisi bir kıvrandım durdum kollarım kaslı gibi semsert , bu böyle olmayacak tüm kış çekemem diye ağrı bantları var kız kardeşim diyordu, kaç gündür , beni de üye yaptı dün paraya kıyıp( yüz lirasını oğlandan aldım ) eşimden gizli sipariş verdim vallaha :)))

dün bir iki kere geldim kk ye az baktım yazmadan gittim geri yattım zaten pc yi açayım , benimkiler ve çeneleri tepem de çeneleri ne güçlüymüş anlatacak o kadar şeyi nerden buluyorlar hayret ediyorum :KK45:
sen nasılsın mefkuşum pazartesi tartılarına bakamadım 200 küsür sayfa vardı moralin yerin demi gözümün nuru:KK74::KK36:

Sagol canim🥰

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım 💕
3dilim kasar fazla onun yerine peynir yemen gerekiyor yersende 1dilim kasar,manti 1porsiyon çok keske kasıkla yeseydin yanina salata corba dahada tok tutardi,sen yapmışsın mantiyi oyuzden yemissin okudum ama🤷🏼‍♀️

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕
Menulerini düzenlemeni tavsiye ederim,cubuk kraker yerine ceviz badem yanina yogurt ayran sut,yada 1paket etiform yanina yogurt ayran gibi
Aksamda bol salata yogurt
etiformun da kalorisi aynı diye almıyordum
bundan kelli öyle yapam bari

ben akşamdan toplasam da levaboları yıkasam da sabah mutfak oturma odası ve banyo el değmemiş gibi eşim sabah hepsini dağıtıp öyle işe gidiyor , senin ki toplu kalıyor mu ki :)
Eğer en son yatan kişi bensen kalıyor sayılır abla ama erken yattiysam toplamasam daha iyi

Günaydın abla ❤
bu gün iyiyim şükür cuma karnım belim ağrıyor diyordum ya malum dönem başladı aylardır böyle ağrım olmamıştı cumartesi yatıp durdum bacaklarıma kadar ağrıyordu fibromiyalji de azıtmış ikisi bir kıvrandım durdum kollarım kaslı gibi semsert , bu böyle olmayacak tüm kış çekemem diye ağrı bantları var kız kardeşim diyordu, kaç gündür , beni de üye yaptı dün paraya kıyıp( yüz lirasını oğlandan aldım ) eşimden gizli sipariş verdim vallaha :)))

dün bir iki kere geldim kk ye az baktım yazmadan gittim geri yattım zaten pc yi açayım , benimkiler ve çeneleri tepem de çeneleri ne güçlüymüş anlatacak o kadar şeyi nerden buluyorlar hayret ediyorum :KK45:
sen nasılsın mefkuşum pazartesi tartılarına bakamadım 200 küsür sayfa vardı moralin yerin demi gözümün nuru:KK74::KK36:
Cok gecmis olsun :(

Günaydın kızlar 🤗

Herkese gunaydinnnnnn :KK68: :KK68:

Okula gitmem lazım sonra görüşürüz :KK68:

Günaydın kızlar 💕

Günaydın kızlar :KK36::KK36:

Günaydin erkenci tayfaaaa🥰

Günaydın kızlar 💜

herkese günaydınnn😍😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤❤💜💜💜🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍🤍

🌹Günaydın🌹
🦋Hayırlı sabahlar🦋

@Cordeliaa @Migim

Herkese sağlık sıhhat afiyet hayırlı nurlu sabahlar dilerim 🤗🤗

Günaydın kızlar 💕

Ben hiç öyle düşünmedim ya doğru 🤭 neyse Ki son bardağı içmiştim 😄 geçen misafir geldiğinde alındı yoksa pek şalgam suyu içme kültürümüz yok 🥰

Guuuuuuuunaaaaaayyyydinnnnn..

Çocuklarımı okula bıraktım geldim..Bir kahve ile kendimi taclandirayim..
Güzel bir haber aldım..Canım dostum hamileymiş..Kahveden sonra hastaneye gidicez..
Kocası ve çocuklarına (2) sürpriz yapacakkkkk..
Çok heyecanlı..3 çocuğum var benimde.Rabbim dileyen ,isteyen,hakeden insanlara nasip etsin insaallllahhh.....

Günaydın canlar 🥰 gerçi daha bana gün aymadi Ama😴

Günaydın Günaydın Günaydın Gunaydin.

Hekese mutlu bir gün dilerim. ♥️💙

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Gunaydinnnn güzeller 😍😍😍😍

Sallanmayan salilarimiz olsun insallah 😁😁😁😁

Geçmiş bitmişşş 😂😂😂😂
Günaydın kızlar gününüz aydın olsun 🥰

G
Ü
N
A
Y
D
I
N
🤪
K
İ
Z
L
A
R
😙

O bebeleri ben yiyim😙

Günaydın kiZlar 💞💋

Eğer en son yatan kişi bensen kalıyor sayılır abla ama erken yattiysam toplamasam daha iyi
eşim kahvaltısını kendi hazırlıyor artık , banyonun birin de da tıraş olup , diğerin de yıkanıyor ,hazırladığı kahvaltısını tepsiye koyup tv açıp oturma odasın da yiyor ne yediyse yere bakıp anlarsın :-)

Back
X