Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aman bunlar pis degil ki :KK70: kotu argoyu sevmem ama boylesini kullaniyoruz valla kardeslerle filan zaten herkesle boyle konusamazsin ki :KK70:
Gecen esimin halasi eylüle dedi senin götünü keserim,benimkisi nedesin sen şakamı yapıyosun o göt degil o popo popo😂

e ama
şimdi açacam bayramlık ağzımı :sinirli:
bu adamların hiç mi acıması yok bacım
ağrıdan sızıdan duramıyorum diyorsun
bence de ki :
ben artık yapamıyorum 15 günde bir temizliğe birini alıcam.
dağıtıyorsa parasını versin temizlettirsin. heba oluyoruz milletin pisliğini temizleyecez diye . bu da can yani biz seni yolda mı bulduk bacım.
hiç değil büyük işleri yardımcı yapar sen biraz rahat edersin.
Canim abi ekim ablayi kucuk yasta almis ,ezmis sekillendirmis ,kendine gore simdi ne desen bos biz kac yildir soyluyoruz :(

Canim ablam cok kiloluydu 118 filan hep anlatirdim abla diyetisyene git bak bir yanlsiin var diye 6 ogun yeyincr kilo alirim derdi ikna ettim gitti 35kg verdi o arada ben aldim dogumdan sonra bu takinti yapti aa benim senin gibi popom basenim olsa ölurum demisligi var :KK70: ben verdim kilolari, o hamile kaldi aldi ben gene birsey demedim ikna ettim gene gitti 18kg verdi .
Ee ben hamile kaldim aldim vs bana gene kendi derdine yan ben veriyorum bu ne hal dedi gene demedim birsey iyi ki veriyorsun ne guzel dedim . Simdi ben verdim o gene verdigini almis:KK43: suan 108 kglarda yine o yuzden ben verince o krize giriyor :KK43:

Bu emoji baska degil.miydi ? :KK70:
Kardeşin bir ara buraya uye olmustu degil mi zencefil diye :-)

Canim abi ekim ablayi kucuk yasta almis ,ezmis sekillendirmis ,kendine gore simdi ne desen bos biz kac yildir soyluyoruz :KK43:
ama bu kadar da olmaz ki
ayıp yani
kıyamam yaa
masaya yumruğu vuracak , artık kendini ezdirmeyecek
böyle gelmiş böyle gitmez yani
yaşasın kadın dayanışması En Büyük KK

Bizim okul yakin, yazin yolu uzatiyordum erken cikip yuruyordum ama artik kosarak donuyorum :KK70: buz gibi hava
Bizim burasi da cok soguk , simdi yine yuruyusten geldik kizimla. Burda soylenen meshur bir soz var" Kotü hava yoktur uygun secilmemis kiyafet vardir" bu sozu cok dogru buluyorum.

Canim abi ekim ablayi kucuk yasta almis ,ezmis sekillendirmis ,kendine gore simdi ne desen bos biz kac yildir soyluyoruz :KK43:
Hahaha ben de tam tersi,bizimkisinin beynine sunu yerlestirdim "Bugun ev isi olarak ne yaptim? " hergun mutlaka bikac isi yapiyor , hatta bazi isler tamamen onda 😂😂😂

Muge bittti mi o kilolu teyzr kimdi napiyormus o yemek yapmayip ilac mi yapiyormus milletin cayina .Nuri alco cikti teyze :KK70:
Canım bu kadın sevgilisi ile kadınları uyutup çıplak resim falan çekip para istiyormuş. kredi çektiriyormuş.
Dolandırıcılar kısacası. Hatta yüksek yerdre tanıdığımız var falan deyip dolandırıyorlarmış insanları.
Bir sürü tezgah. Programda olma sebebi maalesef kadının erkek kardeşini, sözde sevgilisi öldürmüş. 6 gün evde tutmuş. Kokmasın diye çiçek gibi sulamış. (Burada ağladım ben )
Yani böyle diyor. Ama kendi öldürmüşte olabilir.
Akıl almayacak kadar kötü olaylar ve uzun.

Back
X