- 3 Haziran 2015
- 36.933
- 119.041
- 598
- 35
Mavi Mavi Mavi Mavi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mavi Mavi Mavi Mavi
Geçmiş olsun ablacım Allah şifa versin inşallahbu gün iyiyim şükür cuma karnım belim ağrıyor diyordum ya malum dönem başladı aylardır böyle ağrım olmamıştı cumartesi yatıp durdum bacaklarıma kadar ağrıyordu fibromiyalji de azıtmış ikisi bir kıvrandım durdum kollarım kaslı gibi semsert , bu böyle olmayacak tüm kış çekemem diye ağrı bantları var kız kardeşim diyordu, kaç gündür , beni de üye yaptı dün paraya kıyıp( yüz lirasını oğlandan aldım ) eşimden gizli sipariş verdim vallaha :)))
dün bir iki kere geldim kk ye az baktım yazmadan gittim geri yattım zaten pc yi açayım , benimkiler ve çeneleri tepem de çeneleri ne güçlüymüş anlatacak o kadar şeyi nerden buluyorlar hayret ediyorum
sen nasılsın mefkuşum pazartesi tartılarına bakamadım 200 küsür sayfa vardı moralin yerin demi gözümün nuru![]()
Aa tamm birdahakije bu şekilde yaparım..bilmiyordum
Aldım seni bizdensin
Geçmiş olsun ablacım Allah şifa versin inşallah![]()
Kuzum lütfen kendine biraz dikkat et yaaabu gün iyiyim şükür cuma karnım belim ağrıyor diyordum ya malum dönem başladı aylardır böyle ağrım olmamıştı cumartesi yatıp durdum bacaklarıma kadar ağrıyordu fibromiyalji de azıtmış ikisi bir kıvrandım durdum kollarım kaslı gibi semsert , bu böyle olmayacak tüm kış çekemem diye ağrı bantları var kız kardeşim diyordu, kaç gündür , beni de üye yaptı dün paraya kıyıp( yüz lirasını oğlandan aldım ) eşimden gizli sipariş verdim vallaha :)))
dün bir iki kere geldim kk ye az baktım yazmadan gittim geri yattım zaten pc yi açayım , benimkiler ve çeneleri tepem de çeneleri ne güçlüymüş anlatacak o kadar şeyi nerden buluyorlar hayret ediyorum
sen nasılsın mefkuşum pazartesi tartılarına bakamadım 200 küsür sayfa vardı moralin yerin demi gözümün nuru![]()
Hosgeldin cnm3 bebisimde devam ediyormuş bugun 3.gunleri yarin haber gelecekcok iyiler dedi
embriyolog ay ne yapsam cok mutluyum evi de sildikpoğaça börek yapayim size
yok neyse kahve hepinize benden
![]()
Aa tamm birdahakije bu şekilde yaparım..bilmiyordum
sagol canim henuz transfer olmadım gelisme aşamasındalar 2 gun daha giderlerse donup bekleyeceksin beni ocakta kadarNe guzel canim insallah sımsıki tutunurlat sana![]()
Insallah canimayy maşallah maşallah yarın da çok güzel haberle gel inşallahhhh gülüm yaaaa![]()
Sagol cannimmCanim doktor bana 1paket bunu araogunde yogurt arti meyveyle verdiEki Görüntüle 2940117
Gözün aydın canim cok sevindim![]()
Insallah canimayyy canım benim çok sevindim
sağlıkla kucağına alırsın inşallah![]()
Desene babay loaaadingggggg![]()
Ayyy yok dur bi taneyi zor dogururum benAllah size üçüz mü üçüz evlat nasip etsin inşallah![]()
Cok teşekkür ederim canım hosbuldumKuzum lütfen kendine biraz dikkat et yaaasagligin için ne gerekiyorsa yap. Biz kendimizi dusunmezsek kimse düşünmez. Caninin kiymetini bil biraz.
Senin kocayi, düşman başına vermesin
Allah vicdan versin ne diyim
Bende cumaya göre birazdaha iyiyim cnm
Baş agrisi, burun akintisi, öksürük, halsizlik var. Haftasonu hep yattim
Tartida haliyle arti cikti
Hosgeldin cnm
Allah gönlüne göre versin inşallah
Gecmis olsun canimdaha 1000 adimdayim hiç yürüyesim yok başim ağrıyor![]()
Geçmiş oldun agrı kesici hap içindaha 1000 adimdayim hiç yürüyesim yok başim ağrıyor![]()
8.956 adım oldu. Güzel terletiyor yapacağım hergun. @Zeynebim2020Bunu yapayım şimdi. Geliyorum. 6.309 ile başlıyorum . bakalım kaç adım olacak
Body project mi8.956 adım oldu. Güzel terletiyor yapacağım hergun. @Zeynebim2020
KizçeMavi takım kızçelerim
Lütfen menülerinizi dikkat edelim bol bol spor yapalım 10 bin tamamlayalımson iki gün kaldı ve eksi görelim
Gitsin artılar
Gelsin eksiler !!!
askrhpozitif
Gurbettt42
Amine Busra
sardunya1038
fantastikaaa
aypare ackerman
eceboce
M MissHayaLet (sarı)
Kahve __Kokusu (sarı)
Zipzip- (sarı)