Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

oyyy
eskiden bir söz vardı:
"az ye de kendine bir hizmetçi tut" diye :KK48:
biz bu dünyaya millete hizmet etmeye mi geldik anam yiteeeeerrrrr
He hizmetçiyi biz ,rahatlığımızı bilmiyoruz 😒
Bunu yapayım şimdi. Geliyorum. 6.309 ile başlıyorum . bakalım kaç adım olacak
Ya ben daha 1000 de bile değilim 12 30 a kadar oh misler gibi uyumuşum . Dötüm mötüm her yerim ağrıyor . Sen nasıl ayakta kalıyorsun hala uyyyy

Ya ben daha 1000 de bile değilim 12 30 a kadar oh misler gibi uyumuşum . Dötüm mötüm her yerim ağrıyor . Sen nasıl ayakta kalıyorsun hala uyyyy
Möt tam olarak neresi acaba ?😂😂😂

Beni de zorluyor canım 20.000 geçmem artık. :olamaz:

9.102 adım. Daha 21.000 adım atılacak. 🙈

Kızlar fikir olsun diye paylaşıyorum ,tavuklu salata yapımı çok kolay düşük kalorili .. ve lezzetli öğle yemegim :kk77:
IMG_20211026_142224.webp

Beni de zorluyor canım 20.000 geçmem artık. :olamaz:

9.102 adım. Daha 21.000 adım atılacak. 🙈
Kaptanim haftada bir gun mesela yarim saatlik hit cardio yapsak ,mesela hafta sonu pazar gun adim yarisi yerine yarim saatlik hit cardio videosu yapsak , ne dersin?

Boyle degisiklik yapsak arada.🙄

Benim 10.000bitti bile. Sabah 5.30da kalkinca😎

Evet tatlım ilk mesajlarım.
Kesin Zipzip- Zipzip- bu daha once de gelmiş takımlara bundan bı cacık olmaz ama takılsin bakalım biraz. Demiştir içinden. 🤭

12. Takımda da aynı zamanlarda bulunduk hatırlıyordum ben seni ama tabi bu kadar tanımıyordum. Bu kadar azimli ve girişken değildin o zaman sanırım o yüzden bu kadarını başarabileceğini bende düşünmemiştim. Ama sen harikalar yaptın resmen 😍😍😍

Kaptanim haftada bir gun mesela yarim saatlik hit cardio yapsak ,mesela hafta sonu pazar gun adim yarisi yerine yarim saatlik hit cardio videosu yapsak , ne dersin?

Boyle degisiklik yapsak arada.🙄
Perşembe cuma boş. Cuma yapabiliriz 30 dk hit cardio. Onun dışındaki günler de yapılabilir. Adım sayiyor cardio yaparken.

Back
X