Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür Ederim canım🤗 o yulafı yiyebildiysen helal olsun sana ben bir kaşık bile yiyemedim 😢
Sade sütlü güzel olmuyor canım.. kontrollü doğranmış meyve veya kuruyemişle güzel oluyor.. Ben diyet kurabiye yapmıştım Elmalı yulaflı.. gevrek bi kurabiye olmadı 2. Gün hatta kekimsiydi kıvamı onu küp küp doğradım ılık sütle çok güzel oldu💕
Yaklaşık 4 saat tokluk verdi diyebilirim bi de spor yaptım onu yedikten bi müddet sonra😊

Afiyet olsun canım miden nasıl oldu
Sağol canım akşam baya mide ağrısı çektim ama sabaha sağlam kalktım çok şükür 🥰
Afiyet olsun kıslar ayaklarınıza sağlık ❤
Sağol canım 🥰
Sagol canim🥰

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım 💕
3dilim kasar fazla onun yerine peynir yemen gerekiyor yersende 1dilim kasar,manti 1porsiyon çok keske kasıkla yeseydin yanina salata corba dahada tok tutardi,sen yapmışsın mantiyi oyuzden yemissin okudum ama🤷🏼‍♀️

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕
Menulerini düzenlemeni tavsiye ederim,cubuk kraker yerine ceviz badem yanina yogurt ayran sut,yada 1paket etiform yanina yogurt ayran gibi
Aksamda bol salata yogurt
Sağol canım 🥰
Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim ❤

😂😂😂😂😂😂

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim 💙

İnsallah önemli birsey yoktur gecmis olsun canim 💙

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun ablacim ❤

Afiyet olsun canim 💙

Günaydın canim 💙

Günaydın ablacim 💙

Günaydın canim ❤

Gecmis olsun ablacim 💙

Günaydın canim 💙

Günaydın canim 💙

Günaydın canim ❤

Günaydın canim ❤

Günaydın canim 💙

Günaydın canim ❤

Günaydın canim ❤

Afiyet olsun canim ❤

Günaydın canim ❤

Günaydın canim ❤
Sağol canım 🥰

Bir cozum bulmak lazim adim atamayanlar icin ama ne
Hesaplamasi acisindan en kolayi adim oluyor spor yarismasi icin
BENim bi ara adımsayarım vardı telefonunda özelliği var ama bence tam net değil eksik fazla çıkarabiliyor bana pek sağlıklı gelmedi bıraktım..
Ben mesaj yazarken okurken canım çıkıyor neden sizinde öyle mi?
Yazarken sinirleniyorum sekme açıyor,reklam çıkıyor devamlı ekran kayıyor içim daraldı 😭😭😭

Hosgeldin canim ne yaptınız uzun sürmüş :KK43:
Göz muayene sonuclariniz nasil cikti
Küçük kızımın orta derece de kayması varmış sağ gözünde sol gözünde çok hafif maalesef numarası yüksek gözlük yazdı şaşılık bölümünden randevu aldım takibi oradan olacakmış büyük kızımınsa çok düşükte olsa kayma varmış ona gözlük yazmadı takip istedi 😔

BENim bi ara adımsayarım vardı telefonunda özelliği var ama bence tam net değil eksik fazla çıkarabiliyor bana pek sağlıklı gelmedi bıraktım..
Ben mesaj yazarken okurken canım çıkıyor neden sizinde öyle mi?
Yazarken sinirleniyorum sekme açıyor,reklam çıkıyor devamlı ekran kayıyor içim daraldı 😭😭😭
Ben samsung telefon kullaniyirum onun adim sayarini kullaniyorum canim

Opera indir telefonuna reklamsiz girebilirsin

Küçük kızımın orta derece de kayması varmış sağ gözünde sol gözünde çok hafif maalesef numarası yüksek gözlük yazdı şaşılık bölümünden randevu aldım takibi oradan olacakmış büyük kızımınsa çok düşükte olsa kayma varmış ona gözlük yazmadı takip istedi 😔
Cok gecmis olsun canim Allah sifa versin gözlükler iyi gelir insallah

Allah şifa versin canim buyudukce duzelir inşallah

Geçmiş olsun canım insallah gecer üzülme 🤗

Back
X