Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Küçük kızımın orta derece de kayması varmış sağ gözünde sol gözünde çok hafif maalesef numarası yüksek gözlük yazdı şaşılık bölümünden randevu aldım takibi oradan olacakmış büyük kızımınsa çok düşükte olsa kayma varmış ona gözlük yazmadı takip istedi 😔
Geçmiş olsun canım. 😔

Gecen esimin halasi eylüle dedi senin götünü keserim,benimkisi nedesin sen şakamı yapıyosun o göt degil o popo popo😂
Bende eva yaparken kızım da gelip poposunu sallıyor bi tane vuruyom senin götünü kesecem diye 😂 yaa kesme götümü diye bağırıyor benim cadı da 🙃

Sade sütlü güzel olmuyor canım.. kontrollü doğranmış meyve veya kuruyemişle güzel oluyor.. Ben diyet kurabiye yapmıştım Elmalı yulaflı.. gevrek bi kurabiye olmadı 2. Gün hatta kekimsiydi kıvamı onu küp küp doğradım ılık sütle çok güzel oldu💕
Yaklaşık 4 saat tokluk verdi diyebilirim bi de spor yaptım onu yedikten bi müddet sonra😊
Kontrollü doğranmış meyve derken?🙈

Küçük kızımın orta derece de kayması varmış sağ gözünde sol gözünde çok hafif maalesef numarası yüksek gözlük yazdı şaşılık bölümünden randevu aldım takibi oradan olacakmış büyük kızımınsa çok düşükte olsa kayma varmış ona gözlük yazmadı takip istedi 😔
Bozma moralini zamanla düzeliyor 😘

Back
X