- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
teşekkür ederim kaptanimEslestirme yaparsin canim mi fit i indirmen gerekiyor oyle biliyorum en azindan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim kaptanimEslestirme yaparsin canim mi fit i indirmen gerekiyor oyle biliyorum en azindan![]()
Kolumu gördün mü ilk resimde.Aman Allah'ım bu nasıl bir değişim kırk bin kere maşallah canım![]()
Gözlüğünü kendisine seçtirin canım şöyle cafcaflı birşey birde keşke benimde olsa gibi ona ozeniyormus gibi konuşun çabuk adapte olur inşallah rabbim şifa versinInsaAllah kaptanım büyük olsa neyse de şimdiden ben gözlük takmayacağım istemiyorum diye ağlıyo adapte olması uzun sürecek galiba
Ben ona verdim haftalık liste o daha iyisini yapıyor. Rahat bırak kaptanı.Başka sebze yok mu en kotu menemen yap kendine![]()
Şuan benim kolumda öyleKolumu gördün mü ilk resimde.Teşekkürler.
![]()
Nerde verdin ki ben niye görmedimBen ona verdim haftalık liste o daha iyisini yapıyor. Rahat bırak kaptanı.![]()
Evet gerçekten çok farkındayım ama duramıyorumİyiyim canım.Kendini ikna et de gel. 62 çok sana. 55 muhteşem.
![]()
Aşk olsun kız sizi sevmeyen ölsünnnnKilo aldin diyemi gelmiyosun buraya demekki bizi hiç sevmedin![]()
Haklısın kaptanım vallahi. Çok çabuk alıyorum. Birde internet paketim sadece sosyal medya. KK' ya giremiyorum telefondan ondan da uzak kaldım buradan aslındaAman dikkat et canim diyet yapamiyorsan bile almamaya calis kilo cok kolay aliniyor
gitmedim kızz işim çıktı şimdi gönderdim cevabımı
Yirtsanda olmaz mı diyorsunBosuna ugrasma @Migim kapsuka yapip yer![]()
Ozelden vermisNerde verdin ki ben niye görmedimneler var içinde
![]()
Ozelden vermis![]()
Mi band in telefon markasıyla alakası yok canım uygulama indiriyorsun onunla eslesiyilorkızlar benim telefonum samsung ,mi band samsungla eslestiriliyor mu? telefona gelen Bildirimleri görebiliyor muyum?
Aynen oyle canim kafasinda lahana var o lahana pisecek bugunYirtsanda olmaz mı diyorsun![]()
Bir özel vakasi dahaOzelden vermis![]()
Allah seni napmasinAynen oyle canim kafasinda lahana var o lahana pisecek bugun![]()
Gecmis sunKüçük kızımın orta derece de kayması varmış sağ gözünde sol gözünde çok hafif maalesef numarası yüksek gözlük yazdı şaşılık bölümünden randevu aldım takibi oradan olacakmış büyük kızımınsa çok düşükte olsa kayma varmış ona gözlük yazmadı takip istedi![]()
Eşleşir canım. Programını indir.kızlar benim telefonum samsung ,mi band samsungla eslestiriliyor mu? telefona gelen Bildirimleri görebiliyor muyum?
Aynen oyle canim kafasinda lahana var o lahana pisecek bugun![]()