- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Velinin ruh hali çocuğa da geçmiş. Ne yapacaksın ki. Herkesle kavga et ömür geçmiyor öyle.Ne manyaklar var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Velinin ruh hali çocuğa da geçmiş. Ne yapacaksın ki. Herkesle kavga et ömür geçmiyor öyle.Ne manyaklar var![]()
Pes etmez o. Yarın döner.Prensinin annesi
Afiyet olsun keske 10 bini tamamlayabilseydinHayirli geceler canlarim
Menum
Sabah 10.00
1 adet yumurta
3 siyah zeytin
1 dilim tb ekmegi
Domates salatalik
Aksam
1 kase yayla corbasi
4-5 yk sebzeli bulgur pilavi
Tursu salata
Su 2 lt
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia @Li_zigi
Teşekkürler o senin harikalığın.Afiyet olsun canım . Harikasın
Hadi ısmarla kahveyi çok severim. Ya ben mira elif kaptanımız kahve kokusu ve prensinin annesi bu hafta biraz çılgınlık yapalım istedik .yarış yapıyoruz kendi aramızda 30 000 hedef
Afiyet olsun ayağınıza sağlıkMenu ve spor
Sabah 10.40
2 kk peynir
10 zeytin
1 dilim ekmek
1
Öğle. 14.00
Yoğurt muz yulaf chia karışımı
Akşam 19.00
1 tavuk pirzola
1 dilim ekmek
4 kaşık yoğurt
Ara 22.00
1 erik 1 şeftali
Spor
30.134 adım 3013 puan.
Zipzip- E Elif_Eylul @Li_zigi
Olan çocuklara oluyor malesefVelinin ruh hali çocuğa da geçmiş. Ne yapacaksın ki. Herkesle kavga et ömür geçmiyor öyle.
Keske. 2.000 i çok arayacağız gibi.Afiyet olsun keske 10 bini tamamlayabilseydin
Ooo mesafe koydu kraliçem. Teşekkürler.Afiyet olsun ayağınıza sağlık
15 bin yapabildim 30 bin olmadı bir türlüKim pes etmiş. Çok şükür bitirdim.![]()
Olsun. 30.000 zor canım. Abartmışim sınırı.15 bin yapabildim 30 bin olmadı bir türlü
Tabikide benim sağım solum belli olmazPes etmez o. Yarın döner.![]()
Yapardım aslında o hırs var bende yiyeğinimin doğum günü oğlumun doğum günü böyle denk geldi aralarında 4 gün var mecbur iş güçOlsun. 30.000 zor canım. Abartmışim sınırı.![]()
Geçmiş olsun canım istersen yarın yapma dinlen bende yapmam herkes berabere biter. Zorlama kendini.Teşekkürler o senin harikalığın.Çok yoruldum. Biz nasıl yürümüsuz 4. Takimla yarışırken.
Sırtım çok ağrıyor. Bacaklarım sorun degil.![]()
Çok teşekkürler o benim herseyim dert ortağım küçük oğlumNice güzel Senelere. İyi ki dogmus.![]()
Evet malesef niye kimse yürüyemiyorKeske. 2.000 i çok arayacağız gibi.![]()
Kahve kokusuda tamamlamış 30 bini bi ben yapmadımKim pes etmiş. Çok şükür bitirdim.![]()
Dün oda yapmamıştı. Yarın son zaten üzülme başka zamana inşaAllahKahve kokusuda tamamlamış 30 bini bi ben yapmadım
Evet liste yapacağım merak ettim durumu.Kahve kokusuda tamamlamış 30 bini bi ben yapmadım