- 1 Haziran 2021
- 599
- 4.460
- 28
Mavilerden tamamlayamayanlarda varmı acabaKeske. 2.000 i çok arayacağız gibi.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mavilerden tamamlayamayanlarda varmı acabaKeske. 2.000 i çok arayacağız gibi.![]()
1. SensinEvet liste yapacağım merak ettim durumu.
SanmamMavilerden tamamlayamayanlarda varmı acaba
Geçmiş olsun tatlım.Cnm bende retinitis pigmentosa rahatsizligim var at gözüyle bakıyorum kayma sonradan oluştu![]()
Şuan ikimiziz. Değil mi?1. Sensin![]()
Çok teşekkürler oğlum cuma tam 1yaşında olcak
kıskandım birazcıcık 30 bini o kadarcık yaniOoo mesafe koydu kraliçem. Teşekkürler.![]()
Geçmiş olsunCnm bende retinitis pigmentosa rahatsizligim var at gözüyle bakıyorum kayma sonradan oluştu![]()
Yok bildiğim kadarıyla. Eksik bildirimler var ama bakalım yarın son gün. Herşey kısmet. Elimizden geleni yapalım. Savasmadan vazgeçmeyi sevmiyorum. Teslim olmak yok. Kilolarda show yaparız inşallah.Mavilerden tamamlayamayanlarda varmı acaba
Şuan ikimiziz. Değil mi?
Annemlere misafirliğe vgittim. Orada bile kostum. Kıskanma ne olur çalış seninde olur.kıskandım birazcıcık 30 bini o kadarcık yani
inşallah daha hiçbisey belli değilYok bildiğim kadarıyla. Eksik bildirimler var ama bakalım yarın son gün. Herşey kısmet. Elimizden geleni yapalım. Savasmadan vazgeçmeyi sevmiyorum. Teslim olmak yok. Kilolarda show yaparız inşallah.![]()
Anladığım kadarıyla sende yenilgiyi hazmedemiyorsunZeynepk yaktın bizi![]()
Tabikide benimki kaytarmaydı bugün neyse kaynanam ne diyo su salondaki halıyıda sil haliya kadar siliyorum yaniAnnemlere misafirliğe vgittim. Orada bile kostum. Kıskanma ne olur çalış seninde olur.![]()
Niye bu kadar çaba? Doğum günü temizliğimiTabikide benimki kaytarmaydı bugün neyse kaynanam ne diyo su salondaki halıyıda sil haliya kadar siliyorum yani
Ayaklarına sağlık hoş geldin Dilek im nasılsın ?