Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ayaklarına sağlık hoş geldin Dilek im nasılsın ?
Teşekkür ederim bitanem ❤️❤️ iyiyim canım saçma bir gün yaşadım sadece🙄 uzun uzun tel konusmayi hiç sevmem ve ben bugün kızımın sınıfta yaşadığı problem yüzünden saatlerce tel konuşmak zorunda kaldım 🤦🏻‍♀️😬

21 hazirandan bu yana attığım adımlar . Telefon yanımda olduğu sürece 🙈
Cordelia Cordelia sen ve E Elif_Eylul Seni düşünemiyorum bile

Eklentiler

• Screenshot_20211026-234348_Pedometer Step Counter.webp
    Screenshot_20211026-234348_Pedometer Step Counter.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 26
Teşekkür ederim bitanem ❤️❤️ iyiyim canım saçma bir gün yaşadım sadece🙄 uzun uzun tel konusmayi hiç sevmem ve ben bugün kızımın sınıfta yaşadığı problem yüzünden saatlerce tel konuşmak zorunda kaldım 🤦🏻‍♀️😬
Size ne oldu canım hayrolsun inslalh bugün milletin cosma günü sanırım

Kötü bir durum yoktur inşaAllah
Çocuklar gruplasmaya başlamışlar kendi aralarında da notlasiyorlarmis kızımin kus olduğu iki çocuk birbirlerine not yazarak kubranin dedikodusunu yapıyorlar en sonunda küfür etmişler hakiki p... Bunlar yazmislar 🙄
Bizimkide bana anlattı bende çocuk arasinda küsülür barisilir tartışırlar bunlar olağan şeyler lakin sınırı haddi astımı büyüklerin müdahale etmesi gerektigini düşünüyorum ki çocukların hata yapmasını engellemek küfrü hakareti olağan görmemeleri için ..
Bu kızların anaları ile konuştum uzatıldı da uzatıldı en son benim çocuğum yapmaza kadar gitti 🤦🏻‍♀️ yarın sınıf öğretmeni konuşucak o şekilde bağladık

.

Back
X