Aile binası mı? Kaç yıllık evlisin?Bende geliyorum buraya binadada hiç arkadaşım yok yanlızım hep patlıyorum bazen sıkıntıdan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aile binası mı? Kaç yıllık evlisin?Bende geliyorum buraya binadada hiç arkadaşım yok yanlızım hep patlıyorum bazen sıkıntıdan
Hayrolsun inslalah canımMoralim bozuldu azcık . Kafam dağılsın diye bura bakıyorum. Dağılmadı ama![]()
Malesef oluyor böyle durumlar ,senin müdahale etmen iyi olmuş bazı ailelere laf anlatmakta gerçekten zor oluyor . İnşaAllah tatlıya bağlayarak sorun çözülür ve tekrarlanmazÇocuklar gruplasmaya başlamışlar kendi aralarında da notlasiyorlarmis kızımin kus olduğu iki çocuk birbirlerine not yazarak kubranin dedikodusunu yapıyorlar en sonunda küfür etmişler hakiki p... Bunlar yazmislar
Bizimkide bana anlattı bende çocuk arasinda küsülür barisilir tartışırlar bunlar olağan şeyler lakin sınırı haddi astımı büyüklerin müdahale etmesi gerektigini düşünüyorum ki çocukların hata yapmasını engellemek küfrü hakareti olağan görmemeleri için ..
Bu kızların anaları ile konuştum uzatıldı da uzatıldı en son benim çocuğum yapmaza kadar gittiyarın sınıf öğretmeni konuşucak o şekilde bağladık
.
5 .yılım sanırım evet aile binasıda yaşı büyük olanlarla kafam uyuşmuyo iyilerde çekingenim ben biraz genç olanlarda hepsi yeni doğum yapmis görmen lazım benden hariç 4 kisi bebekli gidip gelinmiyoda cok tanimiyorumda üst komsuyada yanasmaya calisiyorum benle yaşıt ama misafirlerinden firsat bulamiyo garibim 7 24 misafir ya diyom hersey bu kadar pahaliyken sen nasıl yetisiyorsunuz bu kadar misafirlere anlamadimAile binası mı? Kaç yıllık evlisin?
Çok sevindimBugün kimsenin iyi günü geçmedi mi yabenim ki harikaydı
![]()
Büyük çılgınlık vallahi ..Bir haftami sürecek..Afiyet olsun canım . Harikasın
Hadi ısmarla kahveyi çok severim. Ya ben mira elif kaptanımız kahve kokusu ve prensinin annesi bu hafta biraz çılgınlık yapalım istedik .yarış yapıyoruz kendi aramızda 30 000 hedef
Ah bu çocuklarÇocuklar gruplasmaya başlamışlar kendi aralarında da notlasiyorlarmis kızımin kus olduğu iki çocuk birbirlerine not yazarak kubranin dedikodusunu yapıyorlar en sonunda küfür etmişler hakiki p... Bunlar yazmislar
Bizimkide bana anlattı bende çocuk arasinda küsülür barisilir tartışırlar bunlar olağan şeyler lakin sınırı haddi astımı büyüklerin müdahale etmesi gerektigini düşünüyorum ki çocukların hata yapmasını engellemek küfrü hakareti olağan görmemeleri için ..
Bu kızların anaları ile konuştum uzatıldı da uzatıldı en son benim çocuğum yapmaza kadar gittiyarın sınıf öğretmeni konuşucak o şekilde bağladık
.
Benim için önemli olan kızımin bu yaşadığı tecrübeden ders çıkarmasıydi .. kesinlikle küfür hakareti olağan görüp olur öyle şeyler diyip gecistirmiycegimi anladıMalesef oluyor böyle durumlar ,senin müdahale etmen iyi olmuş bazı ailelere laf anlatmakta gerçekten zor oluyor . İnşaAllah tatlıya bağlayarak sorun çözülür ve tekrarlanmaz
Güle güle kullan canım.teşekkür ederim canlar
fit aldim yarin gelecek sonunda kurtuldum telefonu elimde gezdirip durmaktan
Kurusoğan kes koy başucunaLanet olası burnum akşama kadar tıkanmadi tam yaticam tikanacagi tuttu gelse uyu simdi![]()
İyi akıl ettin yapayım hemenKurusoğan kes koy başucuna
İyi geceler canımİyi geceler sevgili dostlarım![]()
Vicks nane yağı varmıLanet olası burnum akşama kadar tıkanmadi tam yaticam tikanacagi tuttu gelse uyu simdi![]()
Kaynananlarla gelinler görümceler aynı binada mı demek istedim. 5 yıl boyunca neden yalnızsın . Yalnızlık zor bilirim . Hiç arkadaş edinemedin mi ?5 .yılım sanırım evet aile binasıda yaşı büyük olanlarla kafam uyuşmuyo iyilerde çekingenim ben biraz genç olanlarda hepsi yeni doğum yapmis görmen lazım benden hariç 4 kisi bebekli gidip gelinmiyoda cok tanimiyorumda üst komsuyada yanasmaya calisiyorum benle yaşıt ama misafirlerinden firsat bulamiyo garibim 7 24 misafir ya diyom hersey bu kadar pahaliyken sen nasıl yetisiyorsunuz bu kadar misafirlere anlamadim
Yarın son 5 günlüğüne yürüyoruz . Olsun her zaman olmuyor zaten. Benimde dötüm belim kalmadı zatenBüyük çılgınlık vallahi ..Bir haftami sürecek..
İleriki zamanlarda belki bende girerim aranıza. Zaten benim adımları arttırmak lazım ama şu hantal bunyemin 10 bine alışması lazımsabahları parçası kırk arabadan toplanmış doğan görünümlü şahin gibi kalkıyorum.Kicim basım ayrı oyniyor .bu zamanları atlayınca bende gelecem bagaane
Soğan kes diyecektim bende kes baş ucuna koy. Ben yastığımın yanına da çocukların koyuyordum. Bana da Sevilay söylemişti sağolsun çom iyi geliyor oda kokuyor ama değiyor. Geçmiş olsun canımLanet olası burnum akşama kadar tıkanmadi tam yaticam tikanacagi tuttu gelse uyu simdi![]()
Hayırlı geceler canımm.İyi geceler sevgili dostlarım![]()
Hapsuruyirum canımda açılmadı bir türlü soğan kestim koydum az daha bekleyeyim vakalim olmadı diğerlerini de deneyeyim çok teşekkür ederimVicks nane yağı varmı
Yoksa sarımsaki soy bi dis ortadan kes ve burun deliklerine köy bekle 15 dakika sonra olaya bak
Onu yapamam dersen soğan kes kokla
Oda olmassa karabiber sur az burna içine çek bi hapsirtiyo sonra salya sümük..hepsi denendi onaylandi
Çocuklar hasta oldumu onu bende çok yapıyordum canım da kendim hasta olunca hiç aklıma gelmedi kestim bakalım koydm fayda eder inşallah soğan sarımsak kokusunu severim benSoğan kes diyecektim bende kes baş ucuna koy. Ben yastığımın yanına da çocukların koyuyordum. Bana da Sevilay söylemişti sağolsun çom iyi geliyor oda kokuyor ama değiyor. Geçmiş olsun canım