Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

doğru :KK70:
hiç tahammülüm yok artık
kadınları ezen erkek baskın toplumdan öyle sıtkım sıyrılmış ki
adam aldatıyor, karısı hangi kadınlık görevini ihmal etti de adam yaptı diyorlar. adam pislik kadın gene suçlu.
saçlar süpürge oluyor, ağarıyor, kadın çöküyor ama adam haklı.
kadın yemek yapmak ,çocuğa bakmak, temizlik yapmak, kimsenin kirli donunu, şeettiği tuvaleti lavoboyu yıkamak zorunda değil. bunlar kadının görevi değil. ama yapışmış uzerimize
kadın çalışacak sabaha kadar ama adam kadın nöbetten geldiğinde bir çay demlemeyi ona fazla görecek !
niye saklayayım ki seni ben evimde?
kendi başına kadın daha rahat eder ki
daha çok sey yazardım da vaktim yok bacılar :KK70:
Aslında müslümanlığı hakkıyla yaşıyor olsaydık sünnetlere uyuyor olsaydık Peygamber Efendimizin (sav) hiçbir karısından hizmet beklemediğini her işini kendi yaptığını bi bardak su bile istemediğini bilirdik ama bu nerdeee 🤷🏻‍♀️

Çamaşır makinası isteyen mi olmuş
Yok canım çaycı istemiş ya diyorum ki iyi ki çamaşır bulaşık makinesi istememiş 😂
Allah yardımciniz olsun canim ❤

🙄🙄🙄

Yaa cook sevindim canim 🤩🤩

💙💙💙

Günaydın abla ❤

Güle güle kullan canim ❤
Sağol kaptanım 😊
:KK200: :KK200: :KK200:
AllStar Yarışması Son durummmmmm :KK9: :KK9: :KK9:

:KK200: :KK200: :KK200:

Üye AdıTakımTOPLAM ADIM SAYISI
@Nehir imKırmızı
120.000​
@CordeliaaKırmızı
120.000​
@prensinin annesiKırmızı
93.643​
@Kahve __KokusuMavi Sarı
79.474​
@Li_zigiKırmızı Kaptan
54.253​
@sardunya1038Mavi
51.759​
@aypareMavi
51.672​
Vay 5. Olmuşum ya beklemiyordum 🤗 hepimizin ayaklarına sağlık ❤
Kırmızıııııııı Takımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE

Adımlarımızı tamamlıyor diyetimize devam ediyoruz. Ve Cuma Günü Şampiyonnn oluyoruz. :sampiyon:

:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

:KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73:

:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

MasterFit Yarışması 6. Etap
Kırmızı Takım
1
@Li_zigiKırmızı Kaptan
2
@CordeliaaKırmızı
3
@Nehir imKırmızı
4
madamhd madamhd Kırmızı
5
@masal3487Kırmızı
6
@prensinin annesiKırmızı
7
@zeyneppkKırmızı
8
@Zeynebim2020 transferKırmızı
9
@Pikachu_Sarı
10
E Elif_Eylul Sarı
11
North River North River Sarı
12
@AyyulduzSarı
Çok güzel ateşliyorsun canım ben biraz durgunum bu hafta eline sağlık 😍😘
bilmiyorum ki kuzum
ben de anlamadım
çocukların kafalarını birbirine tokuşturuyormuş, aptam mısın salak mısın senin IQ n kaç fln diyormuş
benim de kızımınn elinden günlüğünü zorla alıp okumuş
çocuğu rehberliğe şikayet etmiş vs. vs.
derdi neymiş anlamadım
Aa ne demek günlüğü alıp okumuş yani diyecek kelime bulamıyorum insaAllah bir an önce kurtulursunuz
Zipzip- Zipzip- elif dün yargiya baktim :)) fragmanla karar vermemek lazımmış demekki :)) baya güzeldi 😁
2 bölümünü izledim daha da izleyemedim bir türlü müsait zaman da izleyeceğim 😊
Benden başka enayi yok🤷
Ay estağfurullah canım bizim sınıfta 4 tane anne var keşke kendine bir yardımcı alsan

Tunaydin kizlar 💕💕💕

Kac haftadir iyi gidiyordum ama bu gece malesef biseyler yedim 🙈
Yedigim de bisküvi beyaz peynir ama miktar fazlaydi ☹️
Zaten artidaydim, iyice artmış
Bu hafta çöp oldu resmen 😞
2 gün telafi etmeye calisacam
Gittigi kadar artik
Keşke bisküvi yerine beyaz peynirli tb. ekmeği dilimiyle sandviç yapsaydın hem açlığın giderdi hem de bisküvi gibi zararlı değil aklında bulunsun😘 üzülme dünyanın sonu değil toparlayabilirsin yeter ki saldım amannn deyip başka bisküviler yeme 💕

Ay estağfurullah canım bizim sınıfta 4 tane anne var keşke kendine bir yardımcı alsan
Kuzum bizdede 4 anne var ama biri zaten şu çift karakterli dediğim veli çıktı😅 diğeri bir tane erkek veli niye oldu onu da anlamadim 🤷 hattadünkü olayda adam grubu terk etti🤣biri de ben çalışıyorum deyip sıyrıliyor çoğunlukla ben ucunun üzerine küçük cocuk var deyip atarım diye dusunurken resmen üzerime yapıştı 😅öğretmene aldandım yoksa hiç bulaşmazdim

Tunaydin kizlar 💕💕💕

Kac haftadir iyi gidiyordum ama bu gece malesef biseyler yedim 🙈
Yedigim de bisküvi beyaz peynir ama miktar fazlaydi ☹️
Zaten artidaydim, iyice artmış
Bu hafta çöp oldu resmen 😞
2 gün telafi etmeye calisacam
Gittigi kadar artik
Gel abla sarilip aglasalim :(

Kuzum bizdede 4 anne var ama biri zaten şu çift karakterli dediğim veli çıktı😅 diğeri bir tane erkek veli niye oldu onu da anlamadim 🤷 hattadünkü olayda adam grubu terk etti🤣biri de ben çalışıyorum deyip sıyrıliyor çoğunlukla ben ucunun üzerine küçük cocuk var deyip atarım diye dusunurken resmen üzerime yapıştı 😅öğretmene aldandım yoksa hiç bulaşmazdim
Kiz seni yerler yerler seni ham yapar bu zilliler :skandal:

Back
X