• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sayende maziyi hatirladim 😁
Kaptanlar birakinca takim kapnmasin diye destek olurduk hep :)
Ablam beni hatırladın mı peki 🤭
Kizlar kizlar canlar bitaneler haber geldi şimdi :rolleyes: :rolleyes:

3 embriyomun 3 u de bugüne de çıktı 5.gun yani bugün ve donduruldular 15 tatile kadar bekleyecekler beni ozamana kadar da 10 kilom gidec ek Allahim cok mutluyum 😍😍😍 5 bebisim oldu donduruk 1 tanesi beni bulur saglikla insallah😍😍😍
Çok sevindim canım insaAllah sağlıklı sıhhatli bir şekilde alırsın yavrularını kucağına tabi önce zayıflamak lazım büyük motivasyon senin için 😍
Kızllarrr
Yarın beni geçin mutlaka geççç
Kırmızı kaptanı olun
Bende tarafa geçeyim
Mavi takım olarak seçmeyin beni
Lütfen rica ediyorumm
Beni geçççç
2 kilo ver geç:KK45::KK45::KK53::KK53::KK53:
Ya kırmızı kaptan olursan nolcak 😂
YouTube den mi izliyorsun
Yok canım internet sitesinden
Son cısslarımı yiyeyim bugün son günüm 🤣🤣🤣
Benim için de bol çikolatalı popkek yesene😪😂

Kizlar kizlar canlar bitaneler haber geldi şimdi :rolleyes: :rolleyes:

3 embriyomun 3 u de bugüne de çıktı 5.gun yani bugün ve donduruldular 15 tatile kadar bekleyecekler beni ozamana kadar da 10 kilom gidec ek Allahim cok mutluyum 😍😍😍 5 bebisim oldu donduruk 1 tanesi beni bulur saglikla insallah😍😍😍
😍Ay maşaAllah,inşaAllah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini yada bebeklerini. Hayırlı haberler bekliyoruz yine canım 🥰

Kızllarrr
Yarın beni geçin mutlaka geççç
Kırmızı kaptanı olun
Bende tarafa geçeyim
Mavi takım olarak seçmeyin beni
Lütfen rica ediyorumm
Beni geçççç
2 kilo ver geç:KK45::KK45::KK53::KK53::KK53:
Haydi beni de geç 🤣 yarın ben 1 haftalık izine ayrılmak istiyorum beni de geç🤣🤣

Zipzip- Zipzip- kaptanım yarın burda 1 hafta tatile giriyor çocuklar, ve ben bugün iş görüşmesine gideceğim :KK71::KK71:bakalım ne olur bilmiyorum .
Çocuklar evde iken onlarla zaman geçirmek istiyorum . Adım atamayıp takımımı zor durumda bırakmak istemiyorum. Bana 1 hafta izin verir misin ? Söz veriyorum yediklerimi yazacağım ve kilo almayacağım inşaAllah. 🙈

Zipzip- Zipzip- kaptanım yarın burda 1 hafta tatile giriyor çocuklar, ve ben bugün iş görüşmesine gideceğim :KK71::KK71:bakalım ne olur bilmiyorum .
Çocuklar evde iken onlarla zaman geçirmek istiyorum . Adım atamayıp takımımı zor durumda bırakmak istemiyorum. Bana 1 hafta izin verir misin ? Söz veriyorum yediklerimi yazacağım ve kilo almayacağım inşaAllah. 🙈
Adım yarisi yok ki bu hafta canim

Back
X