• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Pazartesi tartilma günü yaptım kendime ama hiç sanmıyorum verdiğimi yaa 58 kiloydum bakalım kaç oldum.pantolonlar aynı oluyor kilo vermiş gibi görünmüyorum.simdiden stres bastı tartı ya çıkmak istemiyorum 🥴

Pazartesi tartilma günü yaptım kendime ama hiç sanmıyorum verdiğimi yaa 58 kiloydum bakalım kaç oldum.pantolonlar aynı oluyor kilo vermiş gibi görünmüyorum.simdiden stres bastı tartı ya çıkmak istemiyorum 🥴
Pazartesiden bu güne 3 gun gecmis pazartesiye kadar verirsin daha 🤗🤗🤗

hedefim 57 kaptanım:)

eline sağlık , çok güzel gözüküyor. ben böyle şeyleri yapmayı bıraktım yapinca hepsini yiyorum çünkü:KK70: :KK70:
Bende fazlasını buzluğa attım o yüzden 😄
Şimdilik kilom düzene girene kadar sağlıklı tariflerden ana öğün ve ara öğün hazırlıyorum.. biraz midem küçülsün kontrolü elime almam lazım çok açıldım canım ya 🤭
Ama çok şükür bugün 5. Günüm yani yemekten kalkınca sanki aç gibi kalkıyorum yarım saat 1 saat sonra açlık hissetmiyorum.. Ufaktan alışıyorum sanırım

Ben yaptım birazını buzluğa attım yalancı mozaik😄 canım istediğinde hazır Dursun 😄

Afiyet olsun iyi yapmışsın @Zeynebim2020 🥰 Cok guzel gorunuyor, ben de bunu yapmaya üsendim, kakaoya muz batirip yedim 😛🤣
Ben gronola yapacaktım üşendim yapmaya 🤣🤣🤣

Bende fazlasını buzluğa attım o yüzden 😄
Şimdilik kilom düzene girene kadar sağlıklı tariflerden ana öğün ve ara öğün hazırlıyorum.. biraz midem küçülsün kontrolü elime almam lazım çok açıldım canım ya 🤭
Ama çok şükür bugün 5. Günüm yani yemekten kalkınca sanki aç gibi kalkıyorum yarım saat 1 saat sonra açlık hissetmiyorum.. Ufaktan alışıyorum sanırım
Bi tarif buldum
Ev yapımı Krem peynir eksilmek üzere
🙄 çöp olmasın diye kafama göre tarif buldum
1-2 bardak Yulaf unu (aldıgı kadar aldım 100 gr krem peynir bi yumurta azıcık karbonat Tuz bi tatlı kaşıgı kadar zeytinyagı bu kadar var onu yaptım şimdi🥰

Back
X