• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bi tarif buldum
Ev yapımı Krem peynir eksilmek üzere
🙄 çöp olmasın diye kafama göre tarif buldum
1-2 bardak Yulaf unu (aldıgı kadar aldım 100 gr krem peynir bi yumurta azıcık karbonat Tuz bi tatlı kaşıgı kadar zeytinyagı bu kadar var onu yaptım şimdi🥰
Poğaça mı canım

Boyum 1.63 bende maşallah güzel bir basen var 55 değilde kaç olmam lazım peki 1 ay içinde 🤔fazla mi koymuşum hedefi 1 ay için
Basen icin bol bol spor yap canim
Ben yanlis anladim galiba pazartesiye 55e düşeceksin sandim
1 aylik hedef icin 3 kilo guzel verebilirsin 🤗🤗

Çocuklarım evde ,onlarla gezmeye giderim . Kızımdan hafta içi ayrıyım 1 hafta tatilde kızım da bizimle olacak o yüzden tamamlarım diye birşey diyemem 🤷‍♀️
Yalnış anladın kuzum yani iş bile yaparken insan adım atıyor ya onu bile paylaşırsın dedim yat yat olmaz derken bunu kastettim 🤗 gezmeye giderken aktivite yaparken bile kalori yakıyor insan keyifli gezmeler bol bol eğlenceler

Bence bunu kendinde empoze etme..Özgürlük senin elinde.Zayiflama işini kendin halledebilirsin...İstemek ama gerçekten istemek önemli..Üzülüp zayiflayamiyorum demekle kilolar gitmiyo arkadaşım..
Kafanda bitir..Sigarayi bırakmak ,alkolü bırakmak kadar zor bu..Zamana yay..Tartı olsa ne olur olmasa ne olur..Ezcanede tartil ..Sabah 9 da git kontrollü olarak tartil..
Sen istersen herşeyi yaparsın..Atıyorum 20 kilonmu var verilecek bunu zamana yay..Bugün kaçamak yaparsan iki gün bunu telafi et..bence bunalıma girmiş gibisin..Gelip geçer bişeydir inşaAllah..Dış etkenler seni pes ettirmesin..
Ahmet apanin seviyelerini araştır uygula derim..Seviye gunleride azalmış,zorlanmassin..
O kadar iyi anladınız ki teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun
Sende menu ve sporlarını paylas tarti ne zaman alirsan o zaman tartilir paylasirsin
Menu ve sporun uzerine yorum yapariz konusurz🤗🤗
Tartı sorun lmazda hem hep katılırım gerçekten motivasyonunuz çok güzel
Ama neden burda aktif olmalisin, yediklerimizi yazmassak ipin ucu kaciyor. Asla birakma kendini, yedigini ictigini yaz buraya. Istersek basarabiliriz.
Ben haka giriyorum diye düşündüm bi kaç gündür ondan yazmadım ama hep okudum
Canım seni tanımıyorum ama seni kısıtlayan şey nedir ? Varsa Çocukların mı ev ortamı mı ailen mi ?
Aslında kendim kendimi kısıtlıyorum insanlara çok çabuk negatif olabiliyorum 😟
Saglikla sihhatle gelsin bebisler annesi 🤰🤰🤰🤰

Cok guzel gorunuyor, ben de bunu yapmaya üsendim, kakaoya muz batirip yedim 😛🤣

Benim en büyük idolumsün, seni hep takip ediyorum son bir yildir. Senden cok sey ogrendim.💪💕

Tartiyi gozunde buyutme bu kadar olmazsa olmaz degil, onemli olan senin kiyafetlerinden hissetmen , tarti da eline gecince tartilirsin.🌺
Eğer tartısız sadece spor yürüyüş ve menü sayılırsa hep yazarım ben ☺️
Hemen güzel bi duşunu alıp besmele çekip sağlıklı yaşamaya başlıyorsun.. Stresin ne olursa olsun tutunacak bebeklerin sağlıklı bir anneye ihtiyacı var.. hem bedenen hem ruhen 💕
Lütfen tartıyı dert etme onu bi ara halledebilirsin..
ama hamilelikle beraber kilo artımı muhakkak olacaktır ve fazla kilo hamilelikte şeker tansiyon gibi şeylere sebep verebiliyor.. Lütfen ciddi anlamda sağlığını düşünerek sağlıklı beslen 💕
Ağır spor yapmasanda herhangi bir engelin yoksa bol bol yürümeni tavsiye ederim..
Mevlam güzel kalbinden razı olsun inşallah 🌹

Back
X