• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ekmek yemistir bu aralar
Yememiş ki 😂
Veririm canim da vermek zor geliyor bu aralar :))

Demek ki gun icinde az konuşuyorsunuz 🤣🤣

Daha ben sabah mesajlarini toplu yaziyorum oyle yazmasaydim daha cok mesajim olurdu 🤣🤣
Az konuşun sizi yakalayamayız ki 😂
Masallah sana canim keske yapabilsem ama zor benim icin
Aslında kafada herşeyi bitirince çok kolay oluyor kaptanım 🤗
Yaris olmayınca 10.000 adimi erkenden tamamladim 10.300 yim :-)
Ben de 13 bin adım adım attım
Menümü yazayım
6;30 Sabah pırasalı havuçlu yumurta ( 2 yumurta 🍳)
7:00 Bi şekersiz Türk kahvesi
Ara 10:00
Bi avuç Antep fıstık
Çay
Akşam 15:45👇
Prasalı kabak detoksu
2 kaşık yoğurt
2 yulaflı kurabiye
2 tane yedim köfteyi iki tanesini kızım yedi
Sporunu sonra paylaşırım
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım ❤
selammm kizlar nasilsiniz 💖
Iyiyim canım çok şükür sen nasılsın ❤

Kan grubun ne canim merak ettim
0 grubuyum.
Hacemat doktoru bana kangrubuna göre beslenmelisin dedi tamam dedim 3kilo birden verdim ama bütün degerlerim gitmis bende diyodum kendimi neden iyi hissetmiyorum,doktora gittim busekilde beslenme olamaz kim sana akıl verdi dedi peyniri sütü yogurdu nasil hayatindan çıkartirsin dedi🤷🏼‍♀️
Banada sacma gelmisti bu tür beslenme yani herkesin dediğine heleki youtube bazi seylere inanma
0 gruplarına süt ve süt ürünleri zararlıymış. ama olayın mantığı fazla tüketmemek. hiç yememek değil. ben artık eskisi kadar yoğurt, ayran tüketmiyorum. sütü bazı tariflerimde falan. arada bir yani. ama yenilebilir süt ürünlerini, yani peyniri her gün yiyorum. A grubu tanıdığım var. her gün 1-2 bardak süt içer, yoğurt, ayran. hiç sıkıtı yaşamaz. ama ben 100 mlt ayran, yoğurt ya da süt tüketsem gazdan geçemiyorum. baklagiller de öyle. 0 gruplarının en az tüketmesi gereken besinler.
tatlım net olayı farklı da bunların zaten kitapları var. ayrı bir ilim olmuş. ispatlı şeyler.
senin değerlerine gelince, besinleri tam ayarlayamamışsındır. kalsiyum sadece sütte yok. susam, badem, yeşillikler de bir dolu. demir desen başta kırmızı ette var. B12 ve tüm B vitaminleri çeşitli besinler de var gibi. bir de vücut bir anda dengeye girmiyor. malum yıllarca kötü beslenmişiz.

Pozitifin yada negatifin neler yicegi bir beslenme hani yapmistimya ben

0 grubuyum.

0 gruplarına süt ve süt ürünleri zararlıymış. ama olayın mantığı fazla tüketmemek. hiç yememek değil. ben artık eskisi kadar yoğurt, ayran tüketmiyorum. sütü bazı tariflerimde falan. arada bir yani. ama yenilebilir süt ürünlerini, yani peyniri her gün yiyorum. A grubu tanıdığım var. her gün 1-2 bardak süt içer, yoğurt, ayran. hiç sıkıtı yaşamaz. ama ben 100 mlt ayran, yoğurt ya da süt tüketsem gazdan geçemiyorum. baklagiller de öyle. 0 gruplarının en az tüketmesi gereken besinler.
tatlım net olayı farklı da bunların zaten kitapları var. ayrı bir ilim olmuş. ispatlı şeyler.
senin değerlerine gelince, besinleri tam ayarlayamamışsındır. kalsiyum sadece sütte yok. susam, badem, yeşillikler de bir dolu. demir desen başta kırmızı ette var. B12 ve tüm B vitaminleri çeşitli besinler de var gibi. bir de vücut bir anda dengeye girmiyor. malum yıllarca kötü beslenmişiz.
Neyse bisey demicem bu konuda daha:KK66:
Herkes kendi diyetini uygulasin kilosunu versin kâfi

Back
X