• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Alakasiz bir konuda yardim almak istiyorum. Penti de indirim varmiş. Benimde toparlayici camasira ihtiyacim var. Evdekiler artik aşırı buyuk, zaten emzirmeden kaynakli durumlar fena. Ama sorun şu ki ben bedenimi bilmiyorum. Birde internetten alip memnun kalan varmi. Bizim mahalleden dukkandan mi alsam degistirme durumu için 🙄

Benim eşimde herşeyi söylenerek yapar. Pazar kahvaltısı için ekmek almaya giderken bile söylenir. Annesinin evinde başka ne lazim der hatta 3 kere gider annesi söylemeyi unuttu diye. Bir de benim unuttuğumu düşünün. :skandal::skandal::skandal:
Bunu ona söylersem annemi kıskanıyorsun der. Ne ilgisi var kendi evindede güzelce git ekmek al istiyorum. Orda alma demiyorum ki.😔
Sinirlerim bozuldu.
Benim eşimde evde hiç yardım etmez. Ettiğini savunur. Bişey de beğenmez. Teşekkür de etmez. İşten gelir yemek yapar çocuğa ders yaptırırım. Cimri zaten. Kızınca pahalı şeyler istiyorum. O yüzden anlaşabiliyoruz. Mükemmel adam yok ya.. Herkeste ayrı versiyon var. Kimi içer kimi anacı çıkar. Kimi ilgisiz. Kimi işkolik. Kimi cimri.

Alakasiz bir konuda yardim almak istiyorum. Penti de indirim varmiş. Benimde toparlayici camasira ihtiyacim var. Evdekiler artik aşırı buyuk, zaten emzirmeden kaynakli durumlar fena. Ama sorun şu ki ben bedenimi bilmiyorum. Birde internetten alip memnun kalan varmi. Bizim mahalleden dukkandan mi alsam degistirme durumu için 🙄
2 yıl once pentiye gittim olcumu bilmiyorum dedim kadin orda olctu su olur dedi verdi
Yakin magaza var mi canim penti heryerde var cocuklarla iki dakika alip gelirsin 🥰🥰

İnternet ten iç camasiri almadim hic tuhafiyeden bile bakarak adimda olmadi :KK70:

Back
X