- Emoji Skoru
- 115.009
- Puanlar
- 518
Fitne değil kız çocuklar ispiyonlamazmı birbirleriniKız ne fitne sokuyorsun aramiza![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fitne değil kız çocuklar ispiyonlamazmı birbirleriniKız ne fitne sokuyorsun aramiza![]()
Şansına küs haha bazen boğasım geliyor kocamı ama çokta isime yarıyor çaktırmaBenimde peşimden katlayan olsa bende durup bikardim![]()

bilerek bırakıyorumDur kiz benim doktor 3kutu fazladan hap yazdi dagatayim hepsineMasterfit psikolog hizmeti vermesi şart oldu![]()
Sagol canim
Sevabına dağıt canım hayır işlemiş olursunDur kiz benim doktor 3kutu fazladan hap yazdi dagatayim hepsine![]()
Gecmis olsun canimAy cok sevindim karnim agriyor yinede yuruycektim evin icinde
Teşekkür ederim canim![]()
Tamam iban atın haplari havale yapiyorumSevabına dağıt canım hayır işlemiş olursun![]()
Ben izlememistim :))Baslicak simdi hâla eski bolümü
İspitci seniFitne değil kız çocuklar ispiyonlamazmı birbirlerini![]()
![]()
kreş deyince çocukluğum aklıma geldi
![]()
Yeni evlendik esimin memlekete gittik hatunlar (40_70 yas arasi) hepsi ayni ilaci kullaniyor cerez niyetine hepsinin doktor ayniDur kiz benim doktor 3kutu fazladan hap yazdi dagatayim hepsine![]()
Bu topigin Einstein i
Benimki yaralı parmaga isemezŞansına küs haha bazen boğasım geliyor kocamı ama çokta isime yarıyor çaktırmabilerek bırakıyorum
![]()
Bu topigin Einstein iNorth River
masterchef i E Elif_Eylul
Sherlock Holmes uZipzip-
Müge anlısi benim
Sen bizim çikolatamizsin.![]()
Bizlerde cesnici basiyiz sanırımBu topigin Einstein iNorth River
masterchef i E Elif_Eylul
Sherlock Holmes uZipzip-
Müge anlısi benim
Sen bizim çikolatamizsin.![]()
Pek makbule geçer valla böylelikle bir hizmet daha ekler globallesirizDur kiz benim doktor 3kutu fazladan hap yazdi dagatayim hepsine![]()