- Emoji Skoru
- 556.970
- Puanlar
- 828
Zaten onu bitek sen anlarsin bir kelimesinden birsey anlamıyorumMigice çalışıyorum.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten onu bitek sen anlarsin bir kelimesinden birsey anlamıyorumMigice çalışıyorum.
![]()
Bu bakış gene![]()
Migi olcakmisGeçmişe gidemedim henüzkırmızı takım kaptanlığına kimler aday fisildayiverin hele kulağıma
![]()
Yediğin ödül henüz algı merkezine ulaşmadı heraldeÖdülümü yedim keyfim yerinde![]()
Ulaştı ulaştı göbek atıyor ordaYediğin ödül henüz algı merkezine ulaşmadı heralde![]()
Beni mavi takımı seçmeyin sadece tarafina alGurbettt42 tamam mı başka birini seç
Beni mavi takıma seçmeyin = mavi kaptan kim olursa beni secmesin
Sadece tarafına al = kırmızı kaptan olunca beni kendi takımına seç
Başka birini seç = mavi takım kaptanı olarak baskasini seç.
![]()
TeşekkürlerBeni mavi takıma seçmeyin = mavi kaptan kim olursa beni secmesin
Başka birini seç = kırmızı kaptan olunca, mavi takım kaptanı olarak baskasini seç.
![]()
Migice çalışıyorum.
![]()
saol tatlım. evet yarışmaya katılacağım. menü bildireceğim. ama spor yarışına değil.Baslangicin hayirli olsun canim.
Masterfite katılacak misin menu bildirimi zorunlu
Başlangıcın hayırlı olsun![]()
Baslangicin hayırlı olsun cnm
Başlanğıcın hayırlı olsun
ve E Elif_EylulBaslangicin hayirli olsun canim![]()
Bende merak ettimNe yedin![]()
PokBende merak ettim![]()

Beni mavi takımı seçmeyin sadece tarafina alGurbettt42 tamam mı başka birini seç
Beni mavi takım kaptanı olarak seçmeBeni mavi takıma seçmeyin = mavi kaptan kim olursa beni secmesin
Başka birini seç = kırmızı kaptan olunca, mavi takım kaptanı olarak baskasini seç.
![]()
Kafamdan volkanik lavlar fışkırtıyorBeni mavi takıma seçmeyin = mavi kaptan kim olursa beni secmesin
![]()