• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Spor yarisina katilma bu hafta o zaman :))
Insallah öyledir guzel haberlerini bekliyoruz canim 🥰🥰
Ay bugün herkesee yalnış anlaşma oldu 🤣🤣🤣🤣 yok yok değilim. Yalnış yazıyorum yalnış anlıyorum o yüzden öyle yazdım. 🤣🤣🤣

Ay bugün herkesee yalnış anlaşma oldu 🤣🤣🤣🤣 yok yok değilim. Yalnış yazıyorum yalnış anlıyorum o yüzden öyle yazdım. 🤣🤣🤣
İşte hormonlar devreye girmiş :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Teşekkür ederim 🥰🥰
Tebrik ederim mavi takımım

Kırmızı takımına da tebrik ediyorum birlikte güzel kilolar verdik @Li_zigi çok teşekkür ederim canım benim 😘😘😘

AseliccA AseliccA tebrik ederim çok başarılı bir hafta geçirdim🎉🎉🎉🎊🎊🎊🥳🥳

@Li_zigi tebrik ederim canım benim 🥰
Teşekkür ederim canım ben de seni tebrik ediyorum ❤😍
AseliccA AseliccA ve tüm Mavi Takımı galibiyet için kutluyorum 💙
tostombalak nick unuttum şimdi etiket yapamadım seni ve tüm kırmızı Takımı da Tebrik ederim ❤ güzel kilolar verildi
@Noisy Girl kaptanlığın hayırlı olsun😘
Li_zigi canım 🤭 teşekkür ederim evet güzel kilolar verdik👏🏻👏🏻

Hamilelikte ben salaklaşıyorum birşey anlamıyorum falan filan o yüzden öyle yazdım. Tamam hamilelik komusunu kapatıyorum değilim hamile 🙊🙊🙊🙈🙈🙈🙉🙉🙉
Yok yok o çift çizgiyi görmeden bırakmayız seni :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

❎❎❎😂😂😂
Bence de :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: cinsiyet balonu burda patlatalim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Bence öyle bak kusuyor :KK70:

İşte hormonlar devreye girmiş :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Evet yedik canım kardesim😒
Afiyet olsun 😂🤭
Allah seni napmasin :KK70: :KK70:

Yok yok o çift çizgiyi görmeden bırakmayız seni :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ay alın bu deliyi başımdan zorla doğurtacak beni :işsiz: :işsiz: :işsiz:

Gayretlerinden ve tatliliklarindan dolayı başta takım kaptanları AseliccA AseliccA olmak üzere tüm mavileri kutluyorum. Azminiz daim olsun kızlar. Çipcitir olma yolunda başarılar sizinle olsun. Kırmızı takımdaki arkadaşlar ve sevgili kaptan @Li_zigi sizler de harika yaristiniz verdiğiniz her gram yaginiz çok değerli yola devam inşallah. :KK60:

Back
X