- Emoji Skoru
- 184.491
- Puanlar
- 598
İyi sustum
Afiyet olsun
Ay alın bu deliyi başımdan zorla doğurtacak beni![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi sustum
Afiyet olsun
Ay alın bu deliyi başımdan zorla doğurtacak beni![]()
![]()
![]()
Bende epeydir uğraşıyordum telefonda mı problem var dedimSite düzeldi galiba giremediydim
Gözün aydinKıslar site cazibemize dayanamadı çöktü![]()
Gözün aydin
Kimisi instegram dan yazdi banaBizim kizlar hazirda bekliyormuş herkes burda galiba![]()

Operadan hâlâ giremiyorum canım. Chrome denedim oldu ama yavaş...Site düzeldi galiba giremediydim
Bende az daha açılmasa aktiflestirecektimKimisi instegram dan yazdi bana![]()
Teşekkürler canım geldimTamam canim acelemiz yok gelince secersin kolay gelsin
Ay bende giremedim siteye ya bi iş yapıp deneme yaptım en sonunda olduBizim kizlar hazirda bekliyormuş herkes burda galiba![]()
Bekledim senin yazmaniBende az daha açılmasa aktiflestirecektim![]()
Teşekkürler canımTebriklerimi de yapamadim. Sevgili kaptanAseliccA ve tum mavi takimdaki arkadaslarimi kutlarim.
Sevgili @Li_zigi ve kirmizi takimi da kutlarim.
Gurbettt42 tebrik ederim cnm kaptanligini. Yine cok iyi isler yapmissin
![]()
Açınca kapanmiyo hemen dedim az bekleyimBekledim senin yazmani![]()
Çok Teşekkür ederim ablamGayretlerinden ve tatliliklarindan dolayı başta takım kaptanlarıAseliccA olmak üzere tüm mavileri kutluyorum. Azminiz daim olsun kızlar. Çipcitir olma yolunda başarılar sizinle olsun. Kırmızı takımdaki arkadaşlar ve sevgili kaptan @Li_zigi sizler de harika yaristiniz verdiğiniz her gram yaginiz çok değerli yola devam inşallah.
![]()
Çok teşekkür ederim fantastikamTebriklerimi de yapamadim. Sevgili kaptanAseliccA ve tum mavi takimdaki arkadaslarimi kutlarim.
Sevgili @Li_zigi ve kirmizi takimi da kutlarim.
Gurbettt42 tebrik ederim cnm kaptanligini. Yine cok iyi isler yapmissin
![]()