Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aynı durumdayiz canım yağmur kesildi gene basladı uçtu bütun çadirlar kasalar odunlar🙈
Allah yardimciniz olsun canim :(
Ben giris katta oldugum icin anlamiyorum burda yok gibi. Ama annemle konustum yan binanın catidan birseyler kopuyor diyor 😳
Biz ustteyiz canim da camlar ses yapıyor
Burasıda öyle kaptanım balkonun camları zangir zangir ses cikartiyor
Ayni bizimde canim

Ben de aralikli oruc yapiyorum 8 aksam yemeginin bitisi icin biraz gec bir saat siz 18.30 19.00 gibi bitirirseniz daha hizli kilo verebilirsiniz

:KK70: :KK70: evet evet yaptim ama 3 aydir ilk kez bozdum

Evet o benim 🙈

:KK70: :KK70: 3 aydir ilk kez bozdum 🙈

Evet zaten sabahtan beri 1 defa ogun yedim aralikli oruca devam ediyorum şuanda 🙈
3 Aysa iyi canım maşallah güzel dayanmisin 😂

Peki porsiyon kontrolü yapıp tadımlık tadımlık doyacağın kadar yesen canım ?
Detokstayim ben. Normalde kendime uygun yemeklerden gittigim yerde de yerim onda sikinti olmaz. Ama şuan denk gelmesi kötü oldu. Mecbur gidecegim, yemeyecegim surat yaparlarsa da kendileri bilirler 😒 en azından cocuklari orda doyururum sanki onlarla ugrasmaktan yiyemiyomuşum gibi olur 🙈

Detokstayim ben. Normalde kendime uygun yemeklerden gittigim yerde de yerim onda sikinti olmaz. Ama şuan denk gelmesi kötü oldu. Mecbur gidecegim, yemeyecegim surat yaparlarsa da kendileri bilirler 😒 en azından cocuklari orda doyururum sanki onlarla ugrasmaktan yiyemiyomuşum gibi olur 🙈
Yemeğini yanında gotursen durumu aciklasan yine de sorun çıkartırlar mi

Back
X