- 8 Eylül 2016
- 103.553
- 438.790
- 898
- 36
İş yerleri mi var canim yoksa calisiyorlar miKayinvalidemler bir aydir zam hakkinda konusuyolar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İş yerleri mi var canim yoksa calisiyorlar miKayinvalidemler bir aydir zam hakkinda konusuyolar![]()
Kp emekli. Kaynim ve kv çalışıyor. 3üde zam alcak yaİş yerleri mi var canim yoksa calisiyorlar mi
Insallah istedikleri zammi alirlar canimKp emekli. Kaynim ve kv çalışıyor. 3üde zam alcak ya![]()
İnşallah herkes icin hayırlısı olsunInsallah istedikleri zammi alirlar canim
Filiz olsa doluyorSanki tenhalasti buralar
Sağol canim, sana da kolay gelsinSelam canim kolay gelsin![]()
Naber, profil fotosu kaslıSelam canım![]()
Valla herkes öyleKayinvalidemler bir aydir zam hakkinda konusuyolar![]()
İyi canım senden nbrSağol canim, sana da kolay gelsin
Naber, profil fotosu kaslı![]()
İnşallah daha da iyi olacak.Annem evine gitti canım konuşuyoruz gün içinde arada iyiyim arada halsizlik geliyor diyor. Buna da çok şükür en azından sağlığı yerinde❤

Hayirli gunler canim ❤
Hayirli günler canım hoşgeldin![]()
AminnnnnnAllahım cuma 70,9 i görmeye nasip etnolurrrr nolurrrrrrrrr
![]()
NegatifTest yaptım kızlar E Elif_Eylul sizce pozitif mi negatif mikan vermeye gittim de geç kalmışım yapmadılar Eki Görüntüle 2962538
GörüyorumTest yaptım kızlar E Elif_Eylul sizce pozitif mi negatif mikan vermeye gittim de geç kalmışım yapmadılar Eki Görüntüle 2962538
GörüyorumTest yaptım kızlar E Elif_Eylul sizce pozitif mi negatif mikan vermeye gittim de geç kalmışım yapmadılar Eki Görüntüle 2962538
Hayalet bile yokTest yaptım kızlar E Elif_Eylul sizce pozitif mi negatif mikan vermeye gittim de geç kalmışım yapmadılar Eki Görüntüle 2962538
Evet çok şükürNegatifçizgiyi göremedim
Pozitif mi ben görüyorum dur siyah beyaz yapıp atayım birdeGörüyorum![]()
Ay inşallah canım ya 1 hafta oldu beklemek çok zorHayalet bile yokrahatla sen, olursun bugün yarin