• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yapmaya çalışıyorum diyeyim. Şuan hedefim sıkılaşmak pilatese başladım hayırlısı bakalım 💕
Bende simdi yedim. Dükkanı kapatıyorum o zaman hemen 😂😂
Kilonu gördüm masallah canim. Bana göre bi detoks spor onerecegin birsey var mi canim? Şöyle rahat yapilacak, cok yormayan bisey 😂

Benim hiç vaktim olmuyor sohbet etmeye ya girince sayfalarca ilerlemiş oluyorsunuz şaşırıyorum 😄
Bende ayni durumdayim canim. Vaktim cok sıkışık oluyor. Ama bi dakika boslukta olsa yazmaya çalışıyorum. Kopmamak icin.

E Elif_Eylul eşim ekler almış yemedim görünce “filiz faktörü Yeme duygu:stop: “ dedim
Yeme yeme, şurada cumaya ne kaldi.
Bak hepimiz emek veriyoruz seninde emeklerine yazik. 5 dakika sonra tadi gidecek ve vicdan azabi kalacak

Aha ben ne buldum. Abowww

Ekleme: tarihe bakilirsa diyete basladiktan 2 ay sonra. Yani yaklasik 7 kg vermiş halimmiş. Aman yarabbim ben neymişim :(

Eklentiler

• Screenshot_20211201-202631.webp
    Screenshot_20211201-202631.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20211201_152617.webp
    IMG_20211201_152617.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 38
Nasıl yani zaten diyet için girmiştim buraya :)
Yani sadece menü yazarsan, bi süre sonra kopabilirsin. Arkadaslik ortami yakalarsan, sorumlu hissedip motivasyonun yuksek olur diyor canim.
Mesela 2 gündür, ortada kek, kuruyemis duruyor. Ben bu sayfadakileri düşünuyorum. Herkes emek veriyor, tablo yapıyor, takip ediyor. O yüzden tutuyorum kendimi.

Spor için çocukların uyumasını bekliyorum yarının yemeklerini yaptım siz neler yaptınız
Ellerine sağlık canim. Ben de dükkanı kapattim, yemek fasli bitti. Kanepede tv izliyorum.
Yarina ne pisirdin? Bende düşünüyorum ne olsa diye.

Back
X