Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin ablacim
içinde galiba karanfil karabiber ve başka bitki tozları vardıBen de sabah okula giderdim 1 acma 1 pogaca ogleye kadaryer gelirdim
Cocuga zarar vermesin
Sağol canımAfiyet olsun![]()
Bugün burasida soguk gunes yokbu gün soğuk yaavvff kat kat giydim kösüldüm geri mi gidip yatsamdiye içimden geçmiyor değil ama benim oğlanın saat 1 de dersi var daha acıkmamış kahvaltı ne zaman isterse diye bekliyorum
kızlar biriniz şöyle dinleyince insanın kanını bile oynatacak hareketli bir şarkı patlatıverin şuraya hayrınız olsun![]()
hava her yer de soğuk galiba aman olsun yağmurda yağsın kar da ama kalplerimiz soğumasın hep sıcacık kalsın yeter bizeBugün burasida soguk gunes yok
Günaydın canımSensiz olur mu göz nuru![]()
Filiz hanım varisiniz için herhangi bir tedavi uyguladınız mı? Benimde eşim bu konudan muzdaripIç dış varis
Ictekinleri amelyat dısindakileri köpük tedavisi dedi
Günaydın ablacim
Canim kalp cerahi amelyat dedi icteki damarlari temizleyip dıstaki damarlari köpükle yok etcem dedi ama ben hâlaaa bekleyisteyim hacemat yaptırmak istiyorum oda fayda dediler ama şuanda yapmıyor zamani var mart ayinda dediFiliz hanım varisiniz için herhangi bir tedavi uyguladınız mı? Benimde eşim bu konudan muzdarip![]()
Sağol canımAfiyet olsun canim![]()
Herkese Gunaydinlarrrrr. Saglikli mutlu bir gun diliyorum![]()
Gunaydin herkese![]()
Herkese Gunaydinlarrrrr. Saglikli mutlu bir gun diliyorum![]()
Günaydın herkese
Günaydın![]()
Günaydın![]()
Günaydın kizlar
NoldukiSuraya gunaydin yazmaya korkar oldum gene ne oldu![]()
Pica yokkkNolduki![]()
Hee attilar pikayiPica yokkk
Gidip bulayim niyr atmislarHee attilar pikayi
Ben bulamadimGidip bulayim niyr atmislar