Kolay gelsin canımm adımlarını uzata uzata yapBugün kalan temizliğimi yapacağım banyo,perde,cam,balkon
çok aktif olamayacağım yarın misafirim gelebilir 1-2 gün beni idare edin hanımlar fırsat buldukça uğrarım
Zipzip- E Elif_Eylul
fesang

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canımm adımlarını uzata uzata yapBugün kalan temizliğimi yapacağım banyo,perde,cam,balkon
çok aktif olamayacağım yarın misafirim gelebilir 1-2 gün beni idare edin hanımlar fırsat buldukça uğrarım
Zipzip- E Elif_Eylul
fesang
Amin canımCok gecmis olsun. Benim iki kizim da dusmustu cok sukur bir sey olmadi. Allah beterinden korusun insallah duse kalka buyuyorlar
Çekim gücüne girersek arıza çıkabilir...iştah bizim için tehlikeli... olabilir yaniİştah açar mı![]()
Tamam canım, teşekkür ederim. Eşiminde bir kaç gündür çok ağrısı oluyorCanim kalp cerahi amelyat dedi icteki damarlari temizleyip dıstaki damarlari köpükle yok etcem dedi ama ben hâlaaa bekleyisteyim hacemat yaptırmak istiyorum oda fayda dediler ama şuanda yapmıyor zamani var mart ayinda dedi
Rica ederim canim sizede gecmis olsunTamam canım, teşekkür ederim. Eşiminde bir kaç gündür çok ağrısı oluyorAllah acil şifalar versin hepimize
Başlığınızı böldüğüm için diğer arkadaşlardan da özür dilerim
![]()
GünaydınnnGünaydın kızlar![]()
Gunaydin canimGünaydın kızlar![]()
Gecmis olsunTamam canım, teşekkür ederim. Eşiminde bir kaç gündür çok ağrısı oluyorAllah acil şifalar versin hepimize
Başlığınızı böldüğüm için diğer arkadaşlardan da özür dilerim
![]()
Bak ben fazla konusmuyorum artikÇok ilginç fazla sayfa kitlememissiniz hayırdır![]()
Bugun hava soguk ellerimiz üşüyorÇok ilginç fazla sayfa kitlememissiniz hayırdır![]()
İlk günlerinse doğaldır canımDunku spordan sonra hem sirt kaslarim hem de bacak kaslarim cok aciyor
Sabah zor kalktim yataktan![]()
Baska arkadaşlarda konuşmuyor baya belli ama vardır bir hayırBak ben fazla konusmuyorum artik
Baska arkadaşlarda konuşmuyor baya belli ama vardır bir hayır![]()
Aslinda haftada 1 yapmaya calisiyorum ama demekki az geliyor. En hafif hareketlerden baslatti hocaİlk günlerinse doğaldır canım
Olabilir canım spor yapmak çok güzel keşke benim de yapmaya motivem olsaAslinda haftada 1 yapmaya calisiyorum ama demekki az geliyor. En hafif hareketlerden baslatti hoca
Valla çok soğuk yaa doğru söylüyorsunBugun hava soguk ellerimiz üşüyor![]()