- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Afiyet olsun canim cok az olmus yediklerinSabah yok
Öğle yok
Akşam 4 ızgara köfte 2 dilim ekmek salata 1 muz
Su 1.5 lt
Spor
Zipzip- @Filiz16 @60kiloyum
Eki Görüntüle 2970056
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canim cok az olmus yediklerinSabah yok
Öğle yok
Su 1.5 lt
Spor
Eki Görüntüle 2970056
Mevsim bahar ne alakaFiliz
Misshayalet
Mevsimbahar
Aynen devam canimZipzip- cnm doğmdan snra ilk defa regl olcam sanırım...
Regl olunca napıorus.. Menü ve tartı devam mı
Dinlensinler gelirler canimMevsim bahar ne alakagerçekten çengel bulmacayı geçti bu iş çöz cozebilirsen
![]()
Bildiğin aç kalmışsınSabah yok
Öğle yok
Su 1.5 lt
Spor
Eki Görüntüle 2970056
Bende bendeBen fransiz olma konusunda oscarliga adayım canim
Helal olsun canim ne diyim kiKızlar Hakkınızı helal edin. Martta buralardaysanız o zamana görüşürüz inşaAllah. Şu sıralar çok işlerim var. Burayı eve işe çocuklara yetişemiyorum.![]()
Aynen devam canim
Reglde ara versek oooo isin icinden cikamam.burda![]()
AnaaaaKızlar Hakkınızı helal edin. Martta buralardaysanız o zamana görüşürüz inşaAllah. Şu sıralar çok işlerim var. Burayı eve işe çocuklara yetişemiyorum.![]()
Sağol canım üzülme , ancak ya . Herşeyi yürütemiyorum. İşe girdiğim den bu yana pek gelemiyorum zatenHelal olsun canim ne diyim ki![]()
İnşaallah canım yenilenmiş kafalarla dönerler hepsiDinlensinler gelirler canim![]()
Pikachu ve lizigi yi de eklemen lazım kaptanımFiliz
Misshayalet
Mevsimbahar
Afiyet olsun canim cok az olmus yediklerin
Diyetisyen randevum 15.00daydı o saate kadar bişey yemedim tartıda fazla çıkmamak içinBildiğin aç kalmışsın![]()
Tutar inşallah. Bende 19.00 itibariyle fermuari cektim. Artik 16 saat aclik deneyecegim.Umarım beni yarına Kadar tutar![]()
Helal olsun keske böyle olmasaydiKızlar Hakkınızı helal edin. Martta buralardaysanız o zamana görüşürüz inşaAllah. Şu sıralar çok işlerim var. Burayı eve işe çocuklara yetişemiyorum.![]()
Helal olsun keske böyle olmasaydi
Ben daha gitmedimPikachu ve lizigi yi de eklemen lazım kaptanım![]()