- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Uyusunlar kalkip ne yapacaklar:)Günaydın canım herkez yatiyor daha![]()
Bende yataktayim daha gecmisi okuyayim dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyusunlar kalkip ne yapacaklar:)Günaydın canım herkez yatiyor daha![]()
Sanırım geçmişi okumak daha kolay olucak bundan sonraUyusunlar kalkip ne yapacaklar:)
Bende yataktayim daha gecmisi okuyayim dedim![]()
öyle de iste ekmekten vazgecemiyorumSeninki daha tehlikeli kuzu ekmek karbonhidrat et brotein en azından![]()
Oldugu kadari yeter yorulduk hepimiz :)Sanırım geçmişi okumak daha kolay olucak bundan sonra![]()
Kaç kilosun ben bilmiyorum kilonuöyle de iste ekmekten vazgecemiyorum
Benim bu kiloda olmam mucize galiba![]()
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlar miss ve filizneden gittiler ki acaba üzüldüm şimdi.
Bizde tam tersi esim 0Rh karboncu ben A etcilBenim eşimde o Rh etçi ...
ben A grubu otçu birde Egeli![]()
valla bende anlamadmGünaydınlar hanımlar miss ve filizneden gittiler ki acaba üzüldüm şimdi.
56-58 arasındayim bu aralarKaç kilosun ben bilmiyorum kilonu![]()
Gümnaydın canısı,gelsinler dinlensinler birazcık arada lazım oluyor bu durum .Günaydın ablacim
Dinlenip gelecekler insallah![]()
Birde kan grubuna Göre beslenin diyorlar nasıl olucak o iş al işteBizde tam tersi esim 0Rh karboncu ben A etcil
Geçen filiz gergindi onun etkisi herhalde kızmıştı bişilere.valla bende anlamadm![]()
![]()
![]()
Gunaydin Afiyet olsun canimgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dünki menümü yazayım
sabah
gronola yoğurtlu bir kase
iş yerine gelince 1 bardak şekersiz çay
öğlen
1 elma
1 mandalina
akşam
lahana sarması yarım tabak
2 lt su
5865 adım
Aynen ablacim.Gümnaydın canısı,gelsinler dinlensinler birazcık arada lazım oluyor bu durum .![]()
X kuşaklarının kanlarında bir sıkıntı var
Günaydın canimGunaydin herkeseaksam cok kotu birsey yapip profitorel yedim ama bu iki gun telafi edecegim mutlaka
![]()
Evet kirmizi eti kesince cidden iyi kilo veriyorum ama kesemiyorum ya miss gibi etBirde kan grubuna Göre beslenin diyorlar nasıl olucak o iş al işte![]()
Bir dönemde ben yapmıştım öyle 3 ay yoktum.Gunaydin Afiyet olsun canim
Aynen ablacim.![]()