Valla yaa, ben dün öyle oldum. Çok karanlık, hava berbat.Günaydın kızlar vallahi hiç sabah olsun istemiyorum![]()
AbooowGünaydın canim
6 da uyandim ama daha yataktan cikmadim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla yaa, ben dün öyle oldum. Çok karanlık, hava berbat.Günaydın kızlar vallahi hiç sabah olsun istemiyorum![]()
AbooowGünaydın canim
6 da uyandim ama daha yataktan cikmadim.![]()
Guzel o zaman abla kolaylikla tamamlarsinZipzip- cım şöyle bi adımlarıma baktım. Haftaiçi 5000-10000 aralığında. Haftasonu 3000-4000 aralığında. Demek ki eksiğim olduğunda akşamları yürüyüş yapıp tamamlayabilirim.
Pazar hariç egzersiz listem var, adım tamamlama ile çok daha iyi olur benim için![]()
Adim listeleri vardi onunla ugrastimValla yaa, ben dün öyle oldum. Çok karanlık, hava berbat.
Abooowben yataktan çıkmasam kesin uyurum, nasıl uyanık kalıyosun
![]()
Evet acayip yuksek. Aslinda bu alanin ogretmenliginjn universitesi yok o nedenle gida muhendisliginden mezun olanlar ogretmen olabiliyorlar. Tabi formasyonu olanlar. Ama artik formasyonda kalkti kpss puani da cok yuksek o nedenle bolumun onu tamamen kapali(bende aciklamiim dedim sonuna kadar anlattim :) )Yok canim yaa ne ayibi olacak
Meslegini yapamadigin icin mi ogretmen oldun canim
Sizin atama puanlarida cok yuksek
Kim vurduya gitmiş canim
Söylemiyorlar.
Aynen kaptanım yarışta olduğum için dün gece aç yattım . Artı gelecegim diye korktum. Masterfite katilayim.Elinden geleni yaparsin 8000 i adimi gordun hafta icinde![]()
Tabi ki bozmuyorsun. Senin yerine ben bozarım moralimi .
Bizim bolumdede formasyon alip tarim liselerinde öğretmen olabiliyorsun ama ben ekonomi mezunuyum daha cok tarla ve bahce bitkileri mezunu olanlar icin ogretmenlik kadrosu vardi dusunmedim bendeEvet acayip yuksek. Aslinda bu alanin ogretmenliginjn universitesi yok o nedenle gida muhendisliginden mezun olanlar ogretmen olabiliyorlar. Tabi formasyonu olanlar. Ama artik formasyonda kalkti kpss puani da cok yuksek o nedenle bolumun onu tamamen kapali(bende aciklamiim dedim sonuna kadar anlattim :) )
![]()
Tamam canim ekliyorum sende iyi ki varsinAynen kaptanım yarışta olduğum için dün gece aç yattım . Artı gelecegim diye korktum. Masterfite katilayim.İyi ki varsınız
Evet sorun olmaz inşallahGuzel o zaman abla kolaylikla tamamlarsin![]()
Yaa gördüm sabah, maşallah sana. Ben sabah ilk 5-10 dk net göremiyorumAdim listeleri vardi onunla ugrastim
Burayı takip ediyorum derken uyanik kalabiliyorum :))
Gun icinde yogun olurum diye erkenden yapayim dedim :))Evet sorun olmaz inşallah
Yaa gördüm sabah, maşallah sana. Ben sabah ilk 5-10 dk net göremiyorumama bi liste olduğunu gördüm.
Elhamcım kilona dikkat et sana yaklaşıyorum, her an geçebilirimTabi ki bozmuyorsun. Senin yerine ben bozarım moralimi .Hayalimdeki kilo aralığındasin.
Cabalarin boşa gitti diye üzülüyorsun biliyorum. Ama geçecek zaferi sen kazananacaksin canım. Sabırlı ol savaşmaya devam et.
![]()
İyi yapmışsın sonra fırsat olmayabilir. İşte tam da bu yüzden ben spora geçiyoruuuum. Daha Elhan’ı geçicem çok işim varGun icinde yogun olurum diye erkenden yapayim dedim :))
Oooo beni kimler geçmediElhamcım kilona dikkat et sana yaklaşıyorum, her an geçebilirim
İyi yapmışsın sonra fırsat olmayabilir. İşte tam da bu yüzden ben spora geçiyoruuuum. Daha Elhan’ı geçicem çok işim var![]()
Tamam canim eksin cok guzel tebrik ederimEki Görüntüle 2971492
Gecen hafta 69.9
Bu hafta 69.1
Fark -800
Yuzde %1.14
Hedefim -1 di tutturamadim ama yine de eksi olmak harika.
Bu arada uyku duzeni kilo vermeyi asiri etkiliyormus,bu hafta kizimdan dolayi on iki,bir den once uyumadim onunda etkisi oldugunu dusunuyorum.
Zipzip- masterfite katilmadan devam etmek istiyorum,cunku haftasonu yuruyuslerim aksiyor gruplari kotu etkilemek istemiyorum ama devam edecegim insallah
Tabi ki katilabilirsin ablacimZipzip- bebeeem sadece yürüyüşe katilabilir miyim? Bu hafta misafirlerim olacak
En azından sporumu yaparak başlayayım olur mu?
Eger dis yaparsan normal sosun tadini aliyor canimdoğru canımbize de memleketten fındık ceviz geldi dışarda gerçekten pahalı , şu kuruyemişli barları da almamalı artık evde yapmalı daha karlı olacak cnm
cnm çok iyi yürümüşsün
canım doktora mı görünsen artık
aynenn tam diyetlik bebeğim
ye ye :) koyduğun malzemelerin tadını da alıyor di mi?
cnm afiyet olsun dsenin ilginç menülerine hayranım zaten![]()
Yok canim. Nohuttan dadenemistim bir ara o normal kalorili yani. Yulafin normalde atilan kismindan yapilmis anlafigim kadariyla. Acayip lif dolu ici. Tadi harika degil amacok asiri kotu de degil yani.Yaa makarna nasil 9 kalori ya? Acaba nohut unundan falan mi yapiliyor?
Hosgeldin canim
Ay oyle de sayiyormus adinsayar. Benin kafam basmadi
58dedigime bakma canim sadece1 sabah 58.9 gordum ama yarin oyle olmayabilir
Birde cuma erken saatte kalkicam buyuk ihtimalle fazla cikarim. Cunku benim tartildigim zaman afedersin tuvalet islemi bitip midem boskendi. Erkenden okula gidecegim icin hemen tartilmam lazim
mesajlarını okuyunca çok gülüyorum yaa..Oooo beni kimler geçmeditatlım .
Amma velakin bu sevincin çok kısa sürecek.10 kilo verip gelecem yanına veeee nihahaha diyecem
Pasteeeel pabucu yarımmmmmm .
![]()