- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.996
- 548
Kız ben hiç anlamam kaptinliktan kendimi zor toplayan biriyimGüzel süpriz olmustur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ben hiç anlamam kaptinliktan kendimi zor toplayan biriyimGüzel süpriz olmustur![]()
KaristirmisimMasterfitt =kilo +adım yarışı oluyor cnm![]()
Napcaz?Kilo +adim masterfit
Adim olmayani kaldirdik canim yesil takimdi
Sarı takım nedirMasterfitt =kilo +adım yarışı oluyor cnm![]()
Zaten kalabalik değiliz artik gerek yok bu kadar ugrasmana. Hatta bence adımlarıda haftalik baz almali, haftasonu hafta içi diye ugrasmaKilo +adim masterfit
Adim olmayani kaldirdik canim yesil takimdi
hoş geldiiinnn mefkuşummmmMasterfitt =kilo +adım yarışı oluyor cnm![]()
Teşekkür Ederim kuzum sevindim ondan değil elime yüzüme bulaştırırim diye korktumSevinmedinmi![]()
sadece spor adım yarışına katılanlarSarı takım nedir![]()
Sari takim genelde mezun uyeler oluyordu. Kgya katılmayip adimla destek oluyorlar 8 bin adim yapmaları lazım yaniSarı takım nedir![]()
Buradaysan seçelim kuzu takımları benim akşam misafir var evdeSevinmedinmi![]()
hayırlı olsun gülüm kaptanlığınn ben seni tutuyorum önümüzde ki hafta ortalığı kırmızı takım olarak yakıp yıkarsınız sizzzzSevinmedinmi![]()
Günaydınn kaptannngünaydınlar hayırlı cumalar herkese![]()
Ben hâla anlamadım canımEvet acayip yuksek. Aslinda bu alanin ogretmenliginjn universitesi yok o nedenle gida muhendisliginden mezun olanlar ogretmen olabiliyorlar. Tabi formasyonu olanlar. Ama artik formasyonda kalkti kpss puani da cok yuksek o nedenle bolumun onu tamamen kapali(bende aciklamiim dedim sonuna kadar anlattim :) )
![]()
Niye bulastiracaksin. Takimini motive edip elinden geleni yapacaksin. Gerisi takimdakilerin azmine kalmışTeşekkür Ederim kuzum sevindim ondan değil elime yüzüme bulaştırırim diye korktum![]()
bence çok da iyi yaparsın bir de hırslanırsın kazanma isteği motivasyonuyla uçarsın be gülümmmmKız ben hiç anlamam kaptinliktan kendimi zor toplayan biriyim![]()
Tamam bende ütü yapcam birazdan. Baslamadan secelim az kişi zatenBuradaysan seçelim kuzu takımları benim akşam misafir var evde![]()
Yooo bence cokda güzel yaparsinKız ben hiç anlamam kaptinliktan kendimi zor toplayan biriyim![]()
Kizlar siz secim yapin ben cikiyorum 1 saate gelirimTamam bende ütü yapcam birazdan. Baslamadan secelim az kişi zaten
MasterFit Yarışması 14.Etap 1 Amine Busra
2 60kiloyum
3 @fesang 4 @Sonsuz umut 5 @masal_19 6 @masal3487 7 Hedef60kgolmak
8 @bluegreeneyes 9 pastelfit
10 Kahve __Kokusu
11 @dolunaydagel 12 @Elhan Sarı Takim 1 @aypare ackerman 2 @Korkuluanne 3 Zipzip-
4