Ah yavrum kıyamam çok üzüldümşükür çabuk başka yere götürmüşsün de terse tekrar çıtlatıp halletmişler benim yeğen şimdi 29 yaşın da küçükken kolunu kırdı ameliyatla yanlış kaynaştırdılar kuzumun kolunu tam kıvıramıyor yarım kalıyor ve bunu kabul etmediler yok fizik tedavi v.s. yapılması lazım açılır dediler ne eziyet çekti minnacık canıyla fizik tedaviler de
senin oğluşun kolu şimdi nasıl tam kaynadı değil mi
 haftaya çıkıcak alçı röntgen çekilir. Ama ben baktım gördüğüm kadarıyla düzgün oturttu. Yaa sorma burda da öyle bişey olmuş. Berber eşime anlatmış. Bi çocuğun kolu kırılmış, bu hastane alçıya almış. 4 ay sonra çıkartmaya gidiyolar alçıyı yanlış kaynamış. Tekrar kırıp alçıya almışlar. İyi ki özele götürmüşsünüz demiş berber eşime.
 haftaya çıkıcak alçı röntgen çekilir. Ama ben baktım gördüğüm kadarıyla düzgün oturttu. Yaa sorma burda da öyle bişey olmuş. Berber eşime anlatmış. Bi çocuğun kolu kırılmış, bu hastane alçıya almış. 4 ay sonra çıkartmaya gidiyolar alçıyı yanlış kaynamış. Tekrar kırıp alçıya almışlar. İyi ki özele götürmüşsünüz demiş berber eşime. 

pazar günü evde pineklemesi iyi oluyor :)))
pazar günü evde pineklemesi iyi oluyor :)))

Eşim de dişçiye gitti bugün evde öğle yemeği yedik, tabi o bol kalorili yerken ben salatama limon sıktım bol bol
Eşim de dişçiye gitti bugün evde öğle yemeği yedik, tabi o bol kalorili yerken ben salatama limon sıktım bol bol  bugün böyle geçer artık
bugün böyle geçer artık nasıl geçti doktor randevun
nasıl geçti doktor randevun

insa geri donerler neyse hayirlisi diyelim
 insa geri donerler neyse hayirlisi diyelim  . bende iyiyim hamdolsun toparlandim kendimi iyi hissdiyorum ruhen .. cok sukur.. kilo aldim ama tartilmadim bilmiyorum yani en son durumum ne ..
. bende iyiyim hamdolsun toparlandim kendimi iyi hissdiyorum ruhen .. cok sukur.. kilo aldim ama tartilmadim bilmiyorum yani en son durumum ne .. 

buranın saat 8i
buranın saat 8i