• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aslında şerbetli tatlilar ile pek aram yoktur sütlü tatlılari tercih ederim ama neden şekersiz tuketemiyorum anlamadım
21 gün ısrarla dene. sonra şekerli içemezsin zaten canım.

Mesela sevdiğim bir yemek muhabbeti olunca eğer ki o anda canım çektiyse göğsüm şişer.yanim da biri bebek emzirsin göğsüm sızlar ve sıvı gelir doktora gittiğimde bana dediği annelik hormonları devreye giriyormuş ben çok korkmuştum hemen kendimi kanser etmiştim:bicak:

Mesela sevdiğim bir yemek muhabbeti olunca eğer ki o anda canım çektiyse göğsüm şişer.yanim da biri bebek emzirsin göğsüm sızlar ve sıvı gelir doktora gittiğimde bana dediği annelik hormonları devreye giriyormuş ben çok korkmuştum hemen kendimi kanser etmiştim:bicak:
İnce ruhlusun demekki🥰

Tamam canım 😘
Çay iyi geldi evet ama su içmeyi gün boyu unuttum resmen🤦🏻‍♀️ acemi şöför ahahahsh😬😬
😀😘

Aldirmadim canim cikolata verdim bununla yetin dedim . Suan kemik agrim , hafif usume var sabaha toparlarim bence
Geçmiş olsun canım

Yok canim kizar miyim yaa. Yerim yani sute bayilirim. Icinde sut olan hersey kabulum 😀😀
😀😘

Sagolun kizlar iyi geceler :KK68:
İyi geceler canım

Bugunku menum
08:00- yagda 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 7 zeytin
Ara: 2 fincan az sutlu kahve, 1 tane sekersiz yulafli biskuvi, 2 kare bitter
13:00- 1 kase mercimek corbasi, 1 tabak salata, 120gr kadar tavuk eti, 5 yk makarna, 1 bardak ayran
16:00- 1 elma, 1 sekersiz yulafli biskuvi, 1 bardak sut
17:30- 1 tabak 9 kalorilik makarna

Su: 3,5 lt
Spor: 30 dk infrared isikli eliptik
10 000 adim
@Zipzip- @Kahve __Kokusu
Canım normal bir menü afiyet olsun 😘
Sporun nasıl geçti? Ağrıtıyor mu bacakları

Yarın yap ye canım canın çekmiş 🤗
🤗😇😂

Selam bende geldim.ne yapmam gerekiyor
Hoşgeldin canım

İyi geceler kızlar yarın güzel bir güne uyanalım hep beraber
İyi geceler canım

@sudem34 beni hatırladın mi?
O free takılıyor cnm ama arada okuyormuş özlüyor heralde 😍😘

Hanımlar artık çocukları yatırayım, ben demeyince yatmıyolar sağolsunlar. Hala bebek gibi yatırıyorum😂Bir de kar başladı burda, kar tatili olsun diye bekliyolar her öğrenci gibi🤣Hepinize iyi geceler 🌸
İyi geceler canım

ev sahibi icmeyince sekerde getirmiyor.ben cekiniyorum da şeker istemek için.o zaman o misafirlik bana eziyet gibi geliyor Çay kaşığı kadar kullanıyorum kaç kere denedim ama Allah'ım içemiyorum migdem kötü oluyor.
Verin la şu şekerliği şeker kutusunu Zeynebime askrhpozitif askrhpozitif ime ulen :sopa:

O free takılıyor cnm ama arada okuyormuş özlüyor heralde 😍😘

İyi geceler canım

Verin la şu şekerliği şeker kutusunu Zeynebime askrhpozitif askrhpozitif ime ulen :sopa:
Eskiden bizim takimdaydi. Ben yeni sayılırdim. Kapismistik. Yenmistik tabi ki onları. Eğlenceli biri sonra gitti. Öyle hatırladı mi diye sordum. 🤷‍♀️

Back
X