Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Görevde yükselme sınavıydı kızlar ama sağlık olsun yapacak bir şey yok
Hayirlisi canim bir dahakine olur insallah . Sinavdan bir iki ay once sakinlestiriciye baslarsin doktor kontrolunde . Benimde kiz kardesim oyle sinavda eli ayagina dolasiyor . Edebiyat ogretmeni ama atanamadi bu sene sakinlestirici alacak son care

amin canım cümlemizin 🙏🙏🙏

onlara bakma canım. arada sert kareler var ama iyi astrologlar güzel tavsiyeler veriyor ve önlemleri anlatıyorlar. her astroloğu dinlemeyin. ben önlemlere odaklanıyorum.
mesela venüs retrosu 7 şubat 2022 ye kadar sürüyormuş. o zamana kadar ciddi ilişkilerde başlama ve ayrılma kararları vermeyin, büyük eşya, ev araba alıp satmayın deniyor.
burçlara göre önlemler var.

heee :KK70::KK70::KK70::KK74:

canım geçmiş olsun. inşallah size bulaşmamıştır.

6 dan sonra birşey yemememek çok iyi bir önlem :KK66: hareket de öyle :KK28:

geçmiş olsun canım. inşallah çabuk geçer. dikkat et kendine.

31 Aralık 2020 de 89.6 ydım. 12 mart 2021 den nisan 2021 sonuna kadar tam 80 e indim. 79.9 nasip olmadan yavaştan geri almaya başladım. 89.5 a çıktım 🙄🙄🙄

29 ekim 2021 de başladım. 1 haftanın artısıyla birlikte 31 Aralık 2021 de 85.1 dim 🤷‍♀️
Yine de eksisin bu yıl sonu kaç olacak. Bence en az 70 olur. Ne dersin?

Biz daha esnek olabiliyoruz. Olabildiğince sıkı olmakta güzel. O zaman daha iyi veriyoruz. P tesi tartı yok desek bence daha çok kaçamak yaparız. En iyisi birbirimizi firenleyelim. ♥️
Kesinlikle canim
Yilbasini sevdiklerimizle ailemizle kutladik simdi diyet ve spor ,saglikli yasama gecme vakti 🥰🥰

Back
X