- 3 Haziran 2015
- 36.933
- 119.036
- 598
- 35
Bende bugünden itibaren yazayim menüleriMenu yazmaya basla canim bugunden itibaren
15 bin adım atıcam cumaya kadar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugünden itibaren yazayim menüleriMenu yazmaya basla canim bugunden itibaren
Oh sabah öglen planı tamamDeğil yoğurda su koymadan yiyebilirsin
geçmiş olsun kaptanım belirtiler var mı ateş varmi![]()
gecmis olsun milamsağolun kızlar 14 gün olmuş yinekarantina
15 inde bitiyor gözüküyor maalesef
işte de umarım sıkışırlar da böyle deliler gibi çalıştırdıklarını anlarlar
ateş yok öksürük, aşşırı gıcık var burun akıntısı yok burnum hafif tıkalı öksürüğe çevirdi
çocuğa bulaşmadan şöyle atlatsam başla bir şey istemiyorum. evde dinleneyim azcık
Geçmiş olsun kaptişimsağolun kızlar 14 gün olmuş yinekarantina
ateş yok öksürük, aşşırı gıcık var burun akıntısı yok burnum hafif tıkalı öksürüğe çevirdi
çocuğa bulaşmadan şöyle atlatsam başla bir şey istemiyorum. evde dinleneyim azcık
Geçmiş olsun inşallah ilerlemeden bitip gidersağolun kızlar 14 gün olmuş yinekarantina
20 binkaptanjm siz bugün yürüme takımı 15 mi atacaksınız
Cumaya kadar toparlariz canimKızlar ne yaptı bize bu yılbaşıAllahtan hafta içi değilmiş .
15 iyi yaahu20 bin
Ama atabilecek miyim bilmiyorum 5400 deyim
ah ah allahım acil sifalar versin canımSelam gelemedim paso yatıyorum içimde patlamaya hazır bir volkan var. Sanki ayağa kalktığım an sahlaniyor. Hafta sonu bol istifrali ishalli geçti ve hala aynı şekilde devam
Kilom 75.5
kolay gelsinAy hadi öğlen oldu gııı
Mutfak toplancak, yemek yapılcak, spor yapılcak vs
Çocukları almaya gitmeden halledeyim sporu akşam ödev oluyo
![]()
Ne zorunuz varBakalim daha yarin 30 bin atacagiz![]()
ah kuzum benim canım benimmmsağolun kızlar 14 gün olmuş yinekarantina