- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canimGünaydın kızlar. Bol yürüyüşlü az yemeli bir gün olsun inşallah![]()
Afiyet olsun canım benimHai buyrun gelin kahvaltı ediyorum![]()
Afiyet olsun abla ben az once yaptim kahvaltimiHai buyrun gelin kahvaltı ediyorum![]()
Afiyet olsun zıpzıpcımAfiyet olsun abla ben az once yaptim kahvaltimi![]()
1446 dayım
Sagol canimAfiyet olsun zıpzıpcım
Afiyetler olsun bende yapacam şimdi çayı bekliyorum ısınsın.Hai buyrun gelin kahvaltı ediyorum![]()
30 bin yapacgaiz bugunHey maşallah![]()
Cuma günü kızım gelecek buraya kola takılan saatler varya onu kullanmıyormuş artık onu takarım evde adımlar sayılır hiç değilse.1446 dayım
Sagol canim![]()
Allah'ım sen koru ayacıklarımızı30 bin yapacgaiz bugun
30 olmazda elimden geleni yapacağım![]()
30 bin adım mı ciddi değilsin demi ben şoklarda30 bin yapacgaiz bugun
30 olmazda elimden geleni yapacağım![]()
Aaaa çok iyi olur güle güle kullan canımCuma günü kızım gelecek buraya kola takılan saatler varya onu kullanmıyormuş artık onu takarım evde adımlar sayılır hiç değilse.
Güzel olur abla paraya kıyıp alamadimCuma günü kızım gelecek buraya kola takılan saatler varya onu kullanmıyormuş artık onu takarım evde adımlar sayılır hiç değilse.
Yapmayın bu kadar adım atmak vücuta ne kadar zarar verir yormayın kendinizi.Allah'ım sen koru ayacıklarımızı
Pazar günü 20 bin adim attim ama 30 atamam galiba abla rekorum 21 bin30 bin adım mı ciddi değilsin demi ben şoklarda![]()
Ben yapamam zaten geçen gün yirmiikibinikiyüzyirmiiki adım attım ayaklar hala pertYapmayın bu kadar adım atmak vücuta ne kadar zarar verir yormayın kendinizi.
Agri olursa bırakırım sende zorlama canim yeni iyilestinAllah'ım sen koru ayacıklarımızı