- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Sağol canım teşekkğrlerAaaa çok iyi olur güle güle kullan canım
Öyle pahalı olanlardan değil bu,evde çalıştığı döenmde almıştı şimdi işe dönünce takmıyormuş.Güzel olur abla paraya kıyıp alamadim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım teşekkğrlerAaaa çok iyi olur güle güle kullan canım
Öyle pahalı olanlardan değil bu,evde çalıştığı döenmde almıştı şimdi işe dönünce takmıyormuş.Güzel olur abla paraya kıyıp alamadim![]()
Benim alacağım da 220 liraydi alayim almayim derken 300 olduSağol canım teşekkğrler
Öyle pahalı olanlardan değil bu,evde çalıştığı döenmde almıştı şimdi işe dönünce takmıyormuş.
O bile çok fazla aslında uzmanlar bile 6000 adım yeterli diyor bir ara 10 bin filandı .Pazar günü 20 bin adim attim ama 30 atamam galiba abla rekorum 21 bin![]()
Çok fazla vücuta yükleniliyor sonra.Ben yapamam zaten geçen gün yirmiikibinikiyüzyirmiiki adım attım ayaklar hala pert![]()
Aynen bu fiatlardan almıştı oda.Benim alacağım da 220 liraydi alayim almayim derken 300 oldu![]()
Dogru söylüyorsun abla 15 binde birakirimO bile çok fazla aslında uzmanlar bile 6000 adım yeterli diyor bir ara 10 bin filandı .
Bendede pazara gittiğimde 17 bin kğsurdu ayaklarım pert olmuştu.
Çok fazla vücuta yükleniliyor sonra.
O bile fazla aslında olması gereken sayıda bırak bence yorma kendiniDogru söylüyorsun abla 15 binde birakirim![]()
Geçmiş olsun ne oldu öyle.Gunaydin parmaklarim bile agriyorbogaz pert dun birseyim yoktu bu ne bee
![]()
Günaydin canim gecmis olsunGunaydin parmaklarim bile agriyorbogaz pert dun birseyim yoktu bu ne bee
![]()
Tamam ablacimO bile fazla aslında olması gereken sayıda bırak bence yorma kendini
Bak kuzum adımla ilgili güzel br yazı var ..Tamam ablacim![]()
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım benim
Ben artık herkesi gönderip sakin kafayla ediyorum. Daha iyi oluyo. Teşekkür ederimAfiyet olsun abla ben az once yaptim kahvaltimi![]()
Afiyet olsunAfiyetler olsun bende yapacam şimdi çayı bekliyorum ısınsın.
Çok sağollTeşekkür ederim
Ben artık herkesi gönderip sakin kafayla ediyorum. Daha iyi oluyo. Teşekkür ederim
Afiyet olsun![]()
Okudum ablaBak kuzum adımla ilgili güzel br yazı var ..
![]()
Uzmanlar yanıtladı: Kaç adım atmalıyız?
Harvard Tıp Fakültesi’nde yapılan son araştırmada, sıklıkla tavsiye edilen 10 bin adımın 'aşırılık' olduğu, günde sadece 4 bin 400 adım atmanın ciddi hastalıklara karşı korunmak için yeterli olabileceği iddia edildi. Bu araştırma, tartışma yarattı. Peki, uzun süredir tüm dünyanın kabul ettiği...www.ntv.com.tr
Benimki de eşimden kalma en az 5-6 senelik. Kullanmıyodu oğluma tak dedi, onun da bilek iki parmak ona büyük geldi hep ortalarda geziyodu saat. Sonra ben el koydum şimdi kıymetli olduBenim alacağım da 220 liraydi alayim almayim derken 300 oldu![]()
Geçmiş olsun canımGunaydin parmaklarim bile agriyorbogaz pert dun birseyim yoktu bu ne bee
![]()
Hangisi ideal şimdi bana göre 8bin iyi sanki..Okudum abla![]()
8.000 bencede iyi abla nerden baksan tempolu 1 saat yürüyüş demekHangisi ideal şimdi bana göre 8bin iyi sanki..
aminnn teşekkür ederimAllah iyilik versin minik dostuna canım ilaç verir belki düzelir hemen insallah
gecmis olsunGunaydin parmaklarim bile agriyorbogaz pert dun birseyim yoktu bu ne bee
![]()