Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bizim sitenin görevlisi korona olmuş, akşam karısı anlatıyo🤦‍♀️ Salı günü şüphelenmiş çarşamba test yaptırmış. Perşembe öğlen pozitif çıkmış.
Yaw gerçekten kimseye güvenmemek lazım.
Perşembe öğlen adam bana geldi, çocuklarına cep bankacılıktan havale yaptırttı. Hastamısın geçmiş olsun dedim evet üşüttüm dedi😖Ben yine de maskem ile az geri durdum. Bu ne sorumsuzluktur yaaa. Bişey olur mu ki:işsiz:
Yaaa bile bilede gelinmez ki insanlar da sorumsuz gerçekten:(
Birsey olmaz insallah 😔😔

Bizim sitenin görevlisi korona olmuş, akşam karısı anlatıyo🤦‍♀️ Salı günü şüphelenmiş çarşamba test yaptırmış. Perşembe öğlen pozitif çıkmış.
Perşembe öğlen adam bana geldi, çocuklarına cep bankacılıktan havale yaptırttı. Hastamısın geçmiş olsun dedim evet üşüttüm dedi😖Ben yine de maskem ile az geri durdum. Bu ne sorumsuzluktur yaaa. Bişey olur mu ki:işsiz:
bence bisey olmaz ama belirti gösterirsen test ver mutlaka :(

Agri olursa bırakırım sende zorlama canim yeni iyilestin 🤗
Aynen canım zorlamican
Gunaydin parmaklarim bile agriyor :KK43: bogaz pert dun birseyim yoktu bu ne bee :KK43:
Geçmiş olsun eppekim noldu böyle birden
Test yaptırıp niye oraya buraya gidersin ki tövbe yarabbim bişey olmaz inşallah pastelim

Mesafe varmış yine,herhangi bir sıkıntı ooursa test yaptırın ynede.

Eklentiler

• Screenshot_20220104-093817_Samsung Health.webp
    Screenshot_20220104-093817_Samsung Health.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 26
Yaaa bile bilede gelinmez ki insanlar da sorumsuz gerçekten:KK43:
Birsey olmaz insallah 😔😔

bence bisey olmaz ama belirti gösterirsen test ver mutlaka :KK43:

Aynen canım zorlamican

Geçmiş olsun eppekim noldu böyle birden

Test yaptırıp niye oraya buraya gidersin ki tövbe yarabbim bişey olmaz inşallah pastelim

Mesafe varmış yine,herhangi bir sıkıntı ooursa test yaptırın ynede.
Gerçekten insan sinir oluyo bari söyle uzak dur.
Biz korona olmadık daha. Çocuklar okula gidiyo, okulda olanlar da oldu ama biz maskemizi hiç çıkarmıyoruz dikkat ediyoruz, olmadık. Ama böyle insanın gözüne de sokulmaz ki sinir oldum.
2 aşısı varmış bide😖o da ayrı. Baya kötü olmuş.

Eveeet gelelim ikinci sıkıntımıza. Bu faturalar noolcak. Nası tasarruf yapıcaz .
İççamaşırlarını en uzun programda yıkıyorum. 3,5 saat sürüyor. Baktım ekonomi düğmesi var bastım 5,5 saat oldu çalıştırdım. Sabaha bitti 😂 Gece ve ekonomide çalıştırmak su ve elektrik olarak fayda sağlar dimi.

Eveeet gelelim ikinci sıkıntımıza. Bu faturalar noolcak. Nası tasarruf yapıcaz .
İççamaşırlarını en uzun programda yıkıyorum. 3,5 saat sürüyor. Baktım ekonomi düğmesi var bastım 5,5 saat oldu çalıştırdım. Sabaha bitti 😂 Gece ve ekonomide çalıştırmak su ve elektrik olarak fayda sağlar dimi.
150 kwh üstü kullaniyorsak nasıl tasarruf yapacagiz bilmiyorum
Yuzde %127 zam gelmis faturaya baktim bizimki aylik 180 i buluyor 😔😔

Sure uzuyor ama fayda saglar mi bilmiyorum abla
Bir ara gece 10.00 dan sonra çalıştırmak düşürüyor deniyordu faturalari ama onun icinde sayacin farklı mi olmasi gerekiyormuş tam bilmiyorum

Bir ara gece 10.00 dan sonra çalıştırmak düşürüyor deniyordu faturalari ama onun icinde sayacin farklı mi olmasi gerekiyormuş tam bilmiyorum
127 zam nedir ya

Gerçekten insan sinir oluyo bari söyle uzak dur.
Biz korona olmadık daha. Çocuklar okula gidiyo, okulda olanlar da oldu ama biz maskemizi hiç çıkarmıyoruz dikkat ediyoruz, olmadık. Ama böyle insanın gözüne de sokulmaz ki sinir oldum.
2 aşısı varmış bide😖o da ayrı. Baya kötü olmuş.
Umarım bişi olmaz mesafede varmıi zaten.
Artık sokakta bile maske takmadan dolaşan insanlarla dolu.

Bana geçen ay 290 elektrik geldi😣

Back
X