- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
7 bindeyim bende :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 bindeyim bende :)
2,500 adın kaldı biraz daha yürüyecegim7 bindeyim bende :)
4000 dahaAdimlar ne alemde kizlar :)
Daha erken tamamlarsin4000 daha![]()
Maşallah canım. Valla bilemedim. Hayırlisi neyse o olsun.Bence cok ustun zekali degilama cabuk kavrar . Okudgunu hemen anlar cevaplar . Gecen 4. Sinif matematik sorusunu cok rahat cozdu ama aklimda cekingenligi var cok cekingen
15164000 daha![]()
Bir evaya bakar 10000 olur :)
Hoş buldum canımHoşgeldin cnm
Evet ya
Çok memnun oldum canım ne güzel denk gelmişizCanim bransimiz da ayniymis benim de Turkce. Bir de Elhan var o da Edebiyat ogretmeni acaba baska Turkceci var miydi![]()
İnşallah canım ya motivasyona ihtiyacım var takımlarla güzel kilo veriliyor ama. Tek başına kalınca bırakıyorsun bir süre sonra önce şu fazlalıkları vereyim sonra koruma inşallahHoşgeldin canim, burada paylaşım yaparsan cok guzel motive oluyorsun. Yaz başinda bende 6. Takima katildim sonra buraya geldik. Eylulden beride burda cok güzel kg verdimbirlikte korumaya devam edelim inşallah
Merhaba canım aldıklarımı vermeye geldimhuawei band 6 canım. ekran arayüzleri de fazla. ekran ve kordon kalitesi de çok güzel. memnunum.
strese girme canım. menü yazmaya devam et. böyle böyle dengeleyeceksin. bir öğünde kaçırdıysan diğer öğünde, bir günde kaçırdıysan diğer günde dengeyi bulacaksın, ayarlayacaksın.
tatlım hoşgeldin. seni burada görmek güzel.
çevrende marketlerde kuru meyve arası kuruyemiş paketlerinden varsa al canım.
5.600 deyim canım. Benim squattan bacaklarım tutulduAdimlar ne alemde kizlar :)
Squat yapinca bende yürüyemiyorum5.600 deyim canım. Benim squattan bacaklarım tutuldu30 dk yürüyüş yapabildim
ama çocukları alınca o birden 8.000 olur zaten
![]()
Umarim spordandir rakibemVucudumda bir agri var ama 600 yil sonra yaptigim spordan mi bilmiyorum![]()
Yok yok bu başka bişey. Ben egzersiz içinde hep yapıyorum tutulmuyo. Bu zehir zehiiiirSquat yapinca bende yürüyemiyorum![]()
Zorla adim attiriyoruz burdaBuradaki adımları görünce utandım bugün asansör kullanmayı bıraktım ama ancak 1500 adım atabilmişimHarikasınız kızlar
![]()
Kolumdaki bilekliğe bakıp duruyorum kendimi 4-5 bin adım atmış gibi hissediyorum ancak çeyreğini atmışımZorla adim attiriyoruz burda![]()