Benimde adım az ya atamıyorum öyle çok imreniyorum sizlereZorla adim attiriyoruz burda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde adım az ya atamıyorum öyle çok imreniyorum sizlereZorla adim attiriyoruz burda![]()
Kolay gelsin ari maya.Temizlik işlerinde boğuldum çıkamadım![]()
Hakkımı yeme bugün o kadar sessiz değildim
Sorry.Hakkımı yeme bugün o kadar sessiz değildim![]()
İkizlerin kücük mu spor yapma imkanin var miBenimde adım az ya atamıyorum öyle çok imreniyorum sizlere![]()
Çok iyi cnm bence benim 59 benim en gıcık olduğum yerim üst bacak zaten@Zeynep_Nihal
@aypare ackerman
Bacağımin en kalin yerini ölçtüm 56 cm çıktı
Baska ölçüm yapamadım kedi mezurayla.oynamak istedi![]()
Senide yürütelim zorlaÇok iyi cnm bence benim 59 benim en gıcık olduğum yerim üst bacak zaten![]()
Cok küçük değiller 5 yaşına az kaldı nisanda 5 olacaklar teyzesi belfitigim var benim ameliyatliyim ağır spor yapamiyorum sadece yürüyüş onuda işte sizin kadar yapamıyorum listeye girince zorlucamİkizlerin kücük mu spor yapma imkanin var mi
Evet evetSenide yürütelim zorla![]()
Cook gecmis olsun yaa cok zorlama yürüyüşü de zorlandiginda birakCok küçük değiller 5 yaşına az kaldı nisanda 5 olacaklar teyzesi belfitigim var benim ameliyatliyim ağır spor yapamiyorum sadece yürüyüş onuda işte sizin kadar yapamıyorum listeye girince zorlucam
Hoşgeldin, çanakkale'den misinBenimde adım az ya atamıyorum öyle çok imreniyorum sizlere![]()
Bu adım işi çok iyi gerçektenBende eskiden dogru duzgun adim.atmazdim evin icinde 10-15 bin adim atıyorum
Simdi 8500 deyim :)
@Zeynep_Nihal
@aypare ackerman
Bacağımin en kalin yerini ölçtüm 56 cm çıktı
Baska ölçüm yapamadım kedi mezurayla.oynamak istedi![]()
Sabah olceyim bakalim :)
Bacaklarım kalin diyorum.ya ölç dediler abla![]()
Bnede ölçtüm doğru yerse tabi üstten 55 cm geldi.
O ne ki benim 61Diyorum işte bacaklarim kalin![]()
Tabisi bebeeem hem de squatlı
Çok iyi cnm bence benim 59 benim en gıcık olduğum yerim üst bacak zaten![]()
Sagol cnm biliyorum sinirimi zaten ikizler 15 yıl sonra oldu oğlum var 20 yaşında unide okuyorCook gecmis olsun yaa cok zorlama yürüyüşü de zorlandiginda birak
Allah bagislasin kuzucuklarinida![]()
Benimde işte sadece üst bacak diğer yerler iyiBu adım işi çok iyi gerçekten
O ne ki benim 61
Tabisi bebeeem hem de squatlı
benim de kol bilen bilir
![]()
Ne güzelSagol cnm biliyorum sinirimi zaten ikizler 15 yıl sonra oldu oğlum var 20 yaşında unide okuyor![]()
Sagol cnm yok kuzu Mersin'den 17 ikizlrin doğum tarihiHoşgeldin, çanakkale'den misin![]()
Amin cnm hepimizinkiniNe güzelAllah bağışlasın