Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Migi mesajının bir tanesinde anne babanın koronaya yakalandığını okumuştum. Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Yakın zamanda gitmedin değil mi yanlarına ..kendini ve çocuğunu kontrol et...ihmal etme...
Geçen hafta gittim abla iyilerdi bişi yoktu bende bişi yok kızım da iyi çok şükür
Annem kolum agrıyor diyordu kollarım şişti dedi aşı etkisini geçemediydi sonra bugün aradıgımda korona oldugu söyledi
Gelme dedi bu hafta gitmeyecegiz.

kızlar valla giremedim çok üzgünüm
meyve sebze bolca yiyorum üstüne daha 5 gün olmama rağmen regl oldum, işten evrakları istedim çalışıyorum kafam kaldırmıyor ve çocuk durmuyor. pert olmuş durumdayım
Cok geçmiş olsun canım. Üzüldüm Allah şifa versin Şu süreçte iyi bak kendine. Çabucak iyiles.

Geçen hafta gittim abla iyilerdi bişi yoktu bende bişi yok kızım da iyi çok şükür
Annem kolum agrıyor diyordu kollarım şişti dedi aşı etkisini geçemediydi sonra bugün aradıgımda korona oldugu söyledi
Gelme dedi bu hafta gitmeyecegiz.
Tez zamanda sağlıklarına kavuşmalarını dilerim.

Gerçekten öyle. Son 3 sene de öğrendiklerimi ben okulda öğrenmemiştim valla. Kültür mantarı gibiyim:kahve:

Bu arada 5,5 saat yıkanan iççamaşırlarımız kar gibi olmuş. Bak hakkını yemiyim programın😂

Evet çok yayıştık ben spora geçiyorum. Elhan Elhan ım ortalarda yokken form tutmalıyım:KK49:
Nalçak rakip demek bol bol spor yaptın ha :KK62:Senin gibi o kültür mantarlarını tavukla soteler bir güzel yerim ben :süslü:

@pastel34 en çok şaşıran
@60kiloyum en çok gulen
Zipzip- Zipzip- en pamuk
Cordelia Cordelia en pozitif
Elhan Elhan en muhteşem
@Busra 17 en narin
@EppekArasi en komik
@askrhpozitif en hamile. 😂😂😂
Zeynep_Nihal Zeynep_Nihal en gece kuşu ve en prenses
@Kahve __Kokusu en keyfine düşkün
@fesang en sevgi dolu
@Korkuluanne en karlar kraliçesi
@MaYa_MiLa en kararlı
Wilma11 Wilma11 en çözemediğim 🤭
@DeryaOnDiet en Polonyalı ve en 🍬
@aypare ackerman en anime sever
@Mefkurem en kayıp
@Tutku44 en enerjik
@Aomine Daiki en uzakdoğulu
@limonlutarcinlikek en yorgun anne
@masal_19 en çıtır
@Sonsuz umut en uşengeç
@Lavinia_84 en bebek🐣
Muhteşem bir tespit :KK9::KK9::KK9:
Haber özetlerine de bayılıyorum. 😍
Ben senin her şeyini çok seviyorum. :KK60::KK68:

Zeynoş Askpozitif hangi ismi beğenmiş....malum tartışma neydi gı :confused:
Ayy abla o gün çok hanım hanım lafımı söyledim sonra da arkalarına baka baka gittiler:süslü::süslü:sayfanin adını değiştirmiş Zipzip- Zipzip- sayfanın başlığina baksana abla bu arada hoşgeldin abla valla gözlerim aradi:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Back
X