- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Bencd uygun canim ne kadar un koyuyorsun ki çorbayaBen de yarın tavuk çorbası yapacağım çok mu kalorili olur diyete uymaz mı un kavruluyor icine tereyağı ve salça konuyor
Onun uyguladigi diyette un yasak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencd uygun canim ne kadar un koyuyorsun ki çorbayaBen de yarın tavuk çorbası yapacağım çok mu kalorili olur diyete uymaz mı un kavruluyor icine tereyağı ve salça konuyor
Hmm yitik şifanın ne olduğunu da bilmiyorum az içerim artık ben de o söylediğinden yapmıyorum nasilsaYitik şifa yapıyprdum ama bozdum
Normal diyeti yapıyprsan sorun olmaz![]()
Evet iki kaşık falan toplamına koyuyorum abartmadan icerimBencd uygun canim ne kadar un koyuyorsun ki çorbaya
Onun uyguladigi diyette un yasak
Ölçülü yemek en guzeli canim o tarz diyetlerin surekliligi olmuyor ne yazik kiEvet iki kaşık falan toplamına koyuyorum abartmadan icerim
ah canım yaa ellerine sağlıkpastelfit en çok şaşıran
@60kiloyum en çok gulen
Zipzip- en pamuk
Cordelia en pozitif
@Elhan en muhteşem
@Busra 17 en narin
@EppekArasi en komik
@askrhpozitif en hamile.
Zeynep_Nihal en gece kuşu ve en prenses
@Kahve __Kokusu en keyfine düşkün
@fesang en sevgi dolu
@Korkuluanne en karlar kraliçesi
Ankee en kararlı
Wilma11 en çözemediğim
@DeryaOnDiet en Polonyalı ve en
@aypare ackerman en anime sever
@Mefkurem en kayıp
@Tutku44 en enerjik
@Aomine Daiki en uzakdoğulu
@limonlutarcinlikek en yorgun anne
@masal_19 en çıtır
@Sonsuz umut en uşengeç
@Lavinia_84 en bebek![]()
süler bile değil muhteşem4 Ocak
10.00 Bir elma
12.30 Bir kase mercimek çorbası, salata
13.00 Sade Türk kahvesi ( arkadaşlarla)
18.30 Sade Türk kahvesi ( eşimle)
İki yumurtali menemen, iki kaşık tavuk eti , iki yaprak marul
Su bilmiyorum...
Zipzip-
Ankee
Cordelia
Spor
Eki Görüntüle 2981892
gayet güzel bir menü beybisi
sağol canım
Bence de kalın değil ya ideal bir ölçü azcık dolgun olması iyidir
Benim de 52 cm bacaklar bence kalın değil yanizaten popo diye bir şey yok çok üzülüyorum poposuz olduğum için ölçü alırken hep korka korka alıyorum
Çok geçmiş olsun canıminşallah hafif atlatırsınız
Bir doz en azından biontech olun diyorlar koruyuculuğu sinovacın yeterli değil inşallah hafif olarak atlatırlar
İçeriz inşallah balımNobette yorgunluk atalım diye içtik kahvemizi.nasip olsun beraber içelim. Adımların tamamlanmıştır inşallah.
Afiyet olsun canımkızlar menülerimi takip bile edemedim
sabah yumurta kepekli ekmekle
öğlen bi portakal iki avuç kuruyemiş
akşam bir tantunive kola
![]()
spor çocuğun peşinden maskeyle koşma, çocuğu masadan indirme, balkondan çıkartma... hesapladım 1280 puan ediyor![]()
Ooo neler neler cezerye var kerebic var buraya özgü yiyeceklerOoo Mersin şimdi ne yenir bir humus bir tantuni![]()
Afiyet olsun kaptanim ❤kızlar menülerimi takip bile edemedim
sabah yumurta kepekli ekmekle
öğlen bi portakal iki avuç kuruyemiş
akşam bir tantunive kola
![]()
spor çocuğun peşinden maskeyle koşma, çocuğu masadan indirme, balkondan çıkartma... hesapladım 1280 puan ediyor![]()
Neyse pek detaylı anlatmayalim hepimizin migdesi guruldamaya baslarOoo neler neler cezerye var kerebic var buraya özgü yiyecekler
Benimki Zor diyet valla iki gün dayandıHmm yitik şifanın ne olduğunu da bilmiyorum az içerim artık ben de o söylediğinden yapmıyorum nasilsa
grubun ismi değimiş![]()
Bencede bir süredir takip ediyordum sizi gerçekten seninle onun emeği çok bu sayfada
Teşekkür ederim canim.Bencede bir süredir takip ediyordum sizi gerçekten seninle onun emeği çok bu sayfada
Afiyet olsun canim ❤4 Ocak
9 da zeytin peynir bir yumurta 2 dilim ekmek 2 kupa cay
Ara saat 13 de bir küçük muz bir mandalina
Akşam 5 de bir tabak kıyma bir dilim ekmek bol yeşil salata
2 lite su
Saat 7 de 2 kupa cay
Spor 8 adım attım sayenizde benim için büyük başarı![]()